Elkelne a pszichiáter a ValóVilág-villába

Forrás: RTL 2 -
VV Iza ValóVilág6 VV Zsófi VV Aurelio veszekedés RTL2 pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6 vasárnap esti párbajának felvezetéseként Aurelio és Zsófi cirkuszát láthattuk. Azt, hogy a félolasz fiú komoly mentális problémákkal küzd, eddig is tudtuk, ám az, hogy a lány mennyire méltó partnere ebben, az némiképpen meglepett minket. Az emlékezetes - a szintén gyenge idegzetű Iza nevével örökre összefonódott - "foltospulykasonka"-botrány után itt a nagy zsemlebalhé. 

Fekete szombat virradt a ValóVilág 6 lakóira. Az ébredezős idillt Aurelio ordítása verte fel, ugyanis nem érkezett meg a friss zsemle. Régebbi ugyan volt, de az kit érdekel: "Nehogy már háromnapos zsemlét együnk a luxusvillában" - üvöltötte a herevillantós Ádám által trónfosztott farokpörgető, aki most veri le Zsófin azt, hogy annak idején nem állt kötélnek.

Forrás: RTL 2

A furcsán rajzolt szemöldökű lány minden bizonnyal átkozza azt a percet, amikor elfelejtette megrendelni a pékárut és mi is, ugyanis Aurelio valóban ijesztő volt, ahogy a medvesajttal futkosott a szobában. "Hová kenjem, a fejedre? Készülj, sminkelés lesz" - visította. Lett is. A kis híján verekedésbe fajuló sajtcsata áldozatokat követelt, Aurelio plüsmacskája, Zsófi képkerete sínylette meg a gigászi harcot.

A hisztiből most mutatunk is egy szösszenetet:

Charlotte nyerte a ValóVilág6 első női párbaját - Dorka pofáraesetthttp://www.life.hu/bulvar/20140302-az-rtl-2-valovilag-6-parbajat-vv-charlotte-nyerte-vv-dorka-kiesett.htmlEzúttal nem a stúdióban kezdődött el a ValóVilág 6 harmadik párbaja. A két versenyző Dorka és Charlotte napok óta halálos ellenségként kerülgette egymást a villában, de ennek vége. A céltudatos szőke lány alulmaradt a férfifalóval szemben.TV + BulvárBerki Krisztián ezt is megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140301-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-berki-krisztian-gaspar-laci-dalat-enekelte.htmlStúdióba vonult Berki Krisztián. A napokban a herevasaltatása ürügyén címlapokra kerülő testépítő, most énekhangjával büntet.TV + BulvárOrigoÁdám a villa legtahóbb játékosa - Lilunál is kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/bulvar/20140301-az-rtl-2-valovilag6-jatekosa-vv-adam-kiverte-a-biztositekot-tarsainal.htmlÚgy tűnik, semmi olyan nem történt ezidáig a ValóVilág-villában, amit az új beköltöző, Ádám ne tudna überelni. Nagyképű közönségessége, bunkósága láttán a műsorvezető, Lilu is csak kapkodta a levegőt. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.