Madách Színház színésznő dekoltázs Barátok közt selfie Kiss Ramóna előadás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madách Színház-beli fellépése előtt lőtt egy selfie-t Kiss Ramóna. A Barátok közt színésznője egészen biztosan nem veszített ezzel sem rajongókat. Sőt. 

Szexi fotót posztolt magáról a Facebookra Kiss Ramóna. A kifogástalan alakú sorozatsztárnak nincs mit takargatnia, és ezzel pontosan tisztában is van. A színésznő a Madách Színház Poligamy című darabjában szexmániás nőt alakít, íme:

Forrás: Kiss Ramóna/Facebook

Elalélt Lilutól Istenes Bencehttp://www.life.hu/bulvar/20140303-az-rtl-2-valovilag6-parbajan-lilunak-istenes-bence-udvarolt.htmlCsodásan festett Lilu vasárnap este piros miniruhájában, ami mellett Istenes Bence sem ment el szó nélkül. TV + BulvárOrigoCharlotte nyerte a ValóVilág6 első női párbaját - Dorka pofáraesetthttp://www.life.hu/bulvar/20140302-az-rtl-2-valovilag-6-parbajat-vv-charlotte-nyerte-vv-dorka-kiesett.htmlEzúttal nem a stúdióban kezdődött el a ValóVilág 6 harmadik párbaja. A két versenyző Dorka és Charlotte napok óta halálos ellenségként kerülgette egymást a villában, de ennek vége. A céltudatos szőke lány alulmaradt a férfifalóval szemben.TV + BulvárThaiföldön lazítanak Bódiékhttp://www.life.hu/bulvar/20140301-bodi-guszti-es-bodi-margo-enekesek-thaifoldon-pihennek.htmlAmíg tehetik egy évben sem hagynák ki thaiföldi pihenésüket Bódiék. A zenészpár most a kellemeset kötötte össze a hasznossal, ugyanis Guszti szívizomerősítő kezeléseket is kap a távol-keleti országban. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.