Csődbe ment Oláh Gergő vállalkozása

nyertes X-Faktor csőd tanfolyam jelentkező tánciskola reklám Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jött be a tánciskola terve Oláh Gergőnek. A Shake Dance nevű táncórára nem érkezett elég jelentkező.

Az X-Faktor 2012 győztese hiába bérelt egy tágasabb, elegáns tánctermet, mégsem akadt elég jelentkező, aki Gergőtől szeretett volna tanulni – írja a Blikk.

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Oscar-selfie sztárokkal: felrobbant a Twitterhttp://www.life.hu/news/20140303-ellen-degeneres-oscar-gala-haziasszonya.htmlKét óra alatt több mint kétmillióan osztották meg a gála műsorvezetőjének világsztárokkal zsúfolt önfotóját. Nagyon menő!NewsOrigoJennifer Lawrence megint elesett az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/news/20140303-jennifer-lawrence-szineszno-2013-hoz-hasonloan-iden-is-elesett-az-oscar-galan-a-voros-szonyegen.htmlA bájos színésznő ezúttal nem a szobrocska átvételekor botlott meg, hanem még a vörös szőnyegen. Hiába, még egy hollywoodi sztárnak sem egyszerű magas sarkúban lépdelnie.News--Angelina Jolie csak úgy belecsípett Brad Pitt hátsójába - Videóhttp://www.life.hu/news/20140302-angelina-jolie-belecsipett-brad-pitt-fenekebe-video.htmlBármennyien is gondolják, hogy Angelina Jolie egy ideje Hollywood jégkirálynőjévé vált, a színésznő valójában vicces lány. Itt van a bizonyíték!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.