Pamela megtette az első lépést

Forrás: Hódi Pamela/Facebook -
Hódi Pamela TV2 Az élet show-ja találkozás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet show-ja kamerái előtt találkozik Pamela és az a nő, aki miatt elhagyta Berki Krisztiánt. Békülés vagy cicaharc várható? 

Mint ahogyan megírtuk, Pamelánál az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy Krisztiánt lefotózták egy titokzatos barna hajú nővel. Nos, most a nő SMS-ben kereste meg Pamelát, hogy tisztázza a félreértést.

Forrás: Hódi Pamela/Facebook

"Úgy döntöttem, beszélek vele, mert szeretném tudni az igazságot. Krisztián lépéseket tett azért, hogy megbocsássak, így most éreztem elérkezettnek az időt arra, hogy a dolog végére járjak"nyilatkozta a Borsnak Pamela, és azt is elárulta, Berki Krisztián kezdeményezte a két lány találkozóját.

"Megkértem Szonját, hogy találkozzon Pamelával. Szerettem volna tiszta vizet önteni a pohárba, mert mindenki azt hiszi, hogy rosszban sántikálok. Most be fog bizonyosodni, hogy tévednek" - jelentette ki a testépítő.

VV Zsolt összeomlotthttp://www.life.hu/bulvar/20140305-az-rtl-2-valovilag-6-szereploje-vv-zsolt-vv-dorka-elvesztese-miatt-bankodik-parbajra-menne.htmlA legkevésbé Zsolt számított arra, hogy villabarátnője, Dorka marad kint a vasárnap esti párbajon. A beköltözésekor macsónak titulált fiú napok óta krokodil könnyeket hullat "élete szerelme" után. TV + BulvárOrigoBerki Krisztiánt másolják a világsztárok? http://www.life.hu/bulvar/20140304-berki-krisztian-stilusaban-oltozott-pharrell-williams-az-oscar-dij-atadora.htmlAz eddig is méltán népszerű, herevasaltatása kapcsán pedig egyenesen idollá vált Berki Krisztiánra Hollywoodban is felfigyeltek. Pharrell Williams például olyannyira, hogy le is koppintotta magyar celebünk rövidnadrágos-öltönyös stílusát. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huElkelne a pszichiáter a ValóVilág-villábahttp://www.life.hu/bulvar/20140303-az-rtl-2-valovilag6-vv-aurelioja-es-vv-zsofija-egymasnak-esett.htmlA ValóVilág 6 vasárnap esti párbajának felvezetéseként Aurelio és Zsófi cirkuszát láthattuk. Azt, hogy a félolasz fiú komoly mentális problémákkal küzd, eddig is tudtuk, ám az, hogy a lány mennyire méltó partnere ebben, az némiképpen meglepett minket. Az emlékezetes - a szintén gyenge idegzetű Iza nevével örökre összefonódott - "foltospulykasonka"-botrány után itt a nagy zsemlebalhé. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.