Csajos estét tartott a miniszterelnök lánya és felesége

Fotó: Arterego/Schumy Csaba -
Orbán Ráhel lány miniszterelnök Lévai Anikó díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt töltötte az estét Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó és a tavaly szeptemberben férjhez ment lánya, Ráhel. A két asszony szemmel láthatóan szoros viszonyt ápol egymással, annak ellenére, hogy Ráhel nemrég kirepült a családi fészekből.

Még sohasem készültek ennyire kedves képek Orbán Viktor lányáról és feleségéről. Bensőséges ölelések, anyai puszik és sok cinkos pillantás jellemzte a két nő estéjét a 2013-as Hennessy-Dining Guide Év étterme díjátadóján. Anikó nem szórakozni, hanem dolgozni jött a gálára, ő adta át a Magyar Konyha című gasztromagazin termelői díját egy pisztráng- és egy mangalicatenyésztő, valamint egy sajtkészítő mesternek. Ráhel, aki elkísérte a mamát, csak úgy itta a színpadon álló édesanyja minden egyes szavát, és nagyon zavarta, hogy a hátsó sorokban állók, akik nem láttak és hallottak jól, hangos beszélgetéssel zavarták a díjátadót. Csitt-csitt! - pisszegett a lány a körülötte állók felé kedvesen, remélve, hogy sikerül mindenkinek a figyelmét a gazdákat méltató anyukája szavaira terelni. A hivatalos program után szemmel láthatóan élvezte a közös estét a két nő, akik összeöltöztek, ugyanis mindketten fekete ruhát viseltek.

/1403/Csajo201436115956

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.