műsorvezető Mici elhagyás Nánási Pál Ördög Nóra Szombat esti láz felügyelet nagyszülők RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető életében hamarosan eljön a pillanat, amikor pár órára magára kell hagynia kislányát, és másra kell bíznia a felügyeletét.

Ahogy a Life.hu is megírta, Ördög Nóra a hamarosan induló Szombati Esti Láz műsorvezetője lesz. Nóri mielőtt elvállalta volna a feladatot, családjával egyeztetett, mert szeretné, ha lassan egyéves kislánya, Mici nem érezné meg anyukája hiányát.

Forrás: RTL Klub

„A férjemmel, Palkóval és a nagyszülőkkel arra jutottunk, hogy szombatonként Mici már nélkülem is ellesz. A műsorvezetés szerencsére nem azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig távol kell lennem a gyerekemtől, csupán a szombati napokat kell megoldanom, és a megszokott esti rituálékról kell hetente egyszer lemondanom. De nem aggódom, mert az apukája és a nagyszülei tökéletesen el tudják látni a kislányomat" - mondta Nóri.

Fia szerint Gina Lollobrigidának elment az eszehttp://www.life.hu/bulvar/20140305-gina-lollobrigidanak-fia-szerint-elment-az-esze.htmlGyámság alá helyeztetné Gina Lollobrigidát a fia, mert szerinte a 86 éves egykori filmdívának "elment az esze".TV + Bulvár--Újabb két szereplő távozik a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140305-munkacsy-kata-es-aradi-balazs-tavozik-a-baratok-kozt-sorozatbol.htmlÁbrahám Edit után újabb két szereplő távozik az ország egyik legnépszerűbb sorozatából. Ők ugyan nem töltöttek annyi időt a sorozatban, mint a Claudiaként megismert színésznő, de a rajongók valószínűleg hiányolni fogják őket. Távozásuk okait eddig titok övezte.TV + BulvárSzerednyey Béla öngyógyító letthttp://www.life.hu/bulvar/20140304-szerednyey-bela-a-madach-szinhaz-szinesze-onggyogyito-lett.htmlA Madách Színház színésze saját kezébe vette gyógyulását, így jó hangulatban és kiváló egészségi állapotban vág neki a színház új darabja, a Tanulmány a nőkről című musical comedy próbáinak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.