Nem zavarja Dorkát Zsolt flörtje

Forrás: RTL 2 -
RTL 2 VV Zsolt ValóVilág6 VV Dorka randi féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokáig bánkódott szerelme után Zsolt. A ValóVilág macsója az iskolahéten rárepült a Dorkához egyébként hasonlító nyelvtantanárnőre.

Zsolt minden alkalmat megragadott, hogy beszédbe elegyedjen a tanárnővel, ám a leghosszabb időt a nyugiszobában töltötték együtt, ahol az irodalomból megbukott fiú a bankett idejét töltötte.

"Reménykedtem benne, hogy bejön. Amikor belépett az ajtón, láttam rajta, hogy zavarban van. Gondolom, azt képzelte, hogy majd ott ülök felöltözve, és a füzetemet bújom" - nevetett az alsónadrágban fekvőtámaszozó Zsolt, aki kényes kérdésekkel bombázta a tanárnőt.

"Van otthon kandúr, vagy nincs?" - vigyorgott. "Nem mondhatok semmit" - felelte a nyelvtantanárnő. Zsolt nem adta fel, és próbálta meggyőzni a nőt, hogy a kiesése után írjon neki SMS-t.

Forrás: RTL 2

A műsort azonban a villalakó kedvese, Dorka is nézi, és a Blikknek reagált is a látottakra. "Egyelőre nem veszem túl komolyan Zsolt próbálkozá­sait. Nyilván rossz nézni, hogy ő flörtölget, de emiatt még nem sírom tele a párnámat. Ismerem Zsoltot, azt gondolom, ez még belefér. Ha azt látnám, hogy elkezd közeledni valamelyik lány felé odabent, úgy, ahogy anno felém tette, az már nagyon fájna" - jelentette ki Dorka, és hozzátette, akkor biztosan ejtené a srácot. "Még türelmes vagyok. Zsolt még nem lépte át a határokat, megbocsátom ezt a tanárnős kalandot" - vélekedett.

Ismét kiverték a biztosítékot celebjeinkhttp://www.life.hu/bulvar/20140307-a-life-hu-hetti-bulvarkokteljaban-oscar-gala-kiszel-tunde-rubint-reka-schobert-norbi-sarka-kata.htmlEzen a héten sem maradtunk bulvárhírek nélkül. Hétfő hajnalban még mindenki az Oscar-gáláról beszélt, ám a hollywoodi hírességekről szóló pletykák keddre átadták a helyüket a hazai celebekkel foglalkozó témáknak.TV + BulvárOrigoKiszel Tündét követik Schoberték?http://www.life.hu/bulvar/20140306-kiszel-tunde-szerint-rubint-reka-es-schobert-norbi-ot-koveti-a-naptarkeszitessel.htmlAhogy megírtuk, kedvet kaptak a naptárbizniszhez Schoberték is. A pár mesés környezetben fotózkodott, és a Facebookon meg is mutatták, mi készül. A hírre a közösségi oldalon Kiszel Tünde is reagált. TV + BulvárOrigoInterneten hirdeti magát Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20140306-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szolgaltatasai-megrendelhetok-az-interneten.htmlA magát honlapján ügyeletes rosszfiúnak és sztárcelebnek nevező Berki Krisztián úgy döntött, áruba bocsájtja magát. Azt hittük, a herevasaltatás után már nem számíthatunk meglepetésre. Tévedtünk.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.