Az élet show-ja Pamela Amerika visszatérés költözés kibékülés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián hazaérve Amerikából meghökkenve vette észre, hogy már nem egyedül lakik a lakásában, mert kis családja visszatért.

Ahogy a Life.hu is megírta, Pamela pár hete elhagyta Berkit, mert kedvesét egy idegen nővel fotózták le. Most azonban ismét együtt az Édes élet és Az élet show-ja sztárja. Krisztián bevallotta, nagyon hiányzott neki szeretett kislánya, Natasa. Bár Pamela eddig hajthatatlan volt, ezúttal belátta, ideje egyesítenie a családját – írja a Bors.

Forrás: Hódi Pamela/Facebook

„Krisztián az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy mennyire szeret minket. Fel kell rá készülnöm, hogy mindig is lesznek rosszakaróink, ám a jövőben nem fogok nekik bedőlni. Túl vagyok a szülés utáni depressziómon, elkezdtem fogyni. Újra az az életerős Pamela vagyok, akibe Krisztián beleszeretett. Azt viszont nem ígérem, hogy nem leszek féltékeny, de vigyázok rá, hogy ne hatalmasodjon el rajtam" - magyarázta boldogan az anyuka, akinek békülési szándéka megdöbbentette a családfőt.

„Arra jöttem haza Amerikából, hogy a kislányom és az édesanyja közösen várt otthon. Ez az új találkozás olyan volt, mint amikor jó, hogy ott van a másik, de mégsem tudod a szituációt lereagálni. Ám Natasa Zselyke ott volt, és segített a két szülő közti bizonytalanságot feloldani" - magyarázta Berki, aki bevallotta, hogy bármennyire is macsó, megviselték az elmúlt hetek.

„Bármelyik férfi lehet erős, de nagyon nehezen lehet azt kezelni, ha elveszti a családját. Én is veszteségként éltem meg. A legnehezebbek ilyenkor az éjszakai hazaérkezések. Lelkileg megterhelő úgy élni egy üres lakásban, hogy közben van egy létező családod" - vallotta be az Édes élet sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.