Hajós András Krisna völgy Hajós a dobozban doboz megdöbbenés Super TV2 párválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a Krisna-völgyben járt, ahol nem hitt a fülének, amikor vendéglátói elmesélték, hogyan zajlik náluk a párválasztás. 

A SuperTV2 Hajós a dobozban című műsorában Andrást olyan helyszínekre szállítják, ami merőben idegen a megszokott életétől. Így belekóstolhat, mások hogyan élnek a saját „dobozvilágukban". A műsorvezető ezúttal a Krisna-völgybe látogatott, ahol egy teljesen más életvitellel ismerkedhetett meg. Járt tehénvédelmi központban, ahol a tehenek zenét hallgatnak, megnézte, hogyan készülnek a természetes tisztítószerek és eltöltött egy estét a vendéglátóival, akik a párválasztás menetéről meséltek.

Forrás: TV2

„A templomvezető látta, hogy ideje lenne megházasodnom. Készen álltam rá, hogy legyen férjem, ezért elfogadtam a döntését. A választék az nagyjából megvolt" – magyarázta a vendéglátó, Kósa Antal felesége. András alig hitt a fülének.

„Amikor megtudtam, hogy kerültek össze a vendéglátóim, mint házaspár, akkor kicsit kiakadtam. Ez már így bablevesezés közben sok volt" – álmélkodott András, aki természetesen Antalt is megkérdezte, ő mit szólt a vallási vezető javaslatához.

Jeleztem a templomvezetőnek, hogy van egy házasság iránti vágyam és ő utánanézett, kik azok a személyek, akik szóba jöhetnek. Nem volt túl nagy választék. Házasság előtt van próbaidő, ami lehet egy vagy akár három év is" – magyarázta a férfi.

„Mi van, ha két ember nem passzol össze?" - tette fel a kérdést András. A választ a szerda esti műsorban adják meg a Krisna-völgy lakói.

Ömlött a vér Pintér Tibor fejébőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140311-pinter-tibor-szinesz-a-szuper-tv2-hal-a-tortan-adasaban-verzo-fejjel-ijesztgette-a-vendegeit.htmlA színész a Hal a tortán adásában vacsorája után vérző fejével sokkolta vendégeit.TV + BulvárREUTERSNagyobb a tét az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140310-az-rtl-klub-iden-emeli-a-tetet-es-az-x-faktor-nyertesenek-meg-nagyobb-nyeremeny-uti-a-markat.htmlIdén a szokásos nyeremények mellett tízmillió forint is üti a nyertes markát, amivel beindíthatja zenei karrierjét.TV + Bulvár--Farkasházy aggódik Bajor Imréérthttp://www.life.hu/bulvar/20140304-bajor-imre-szinesz-nagyon-beteg-farkashazy-tivadar-a-heti-heti-hetes-sztarja-bevallotta-nagyon.htmlFarkasházy Tivadar bevallotta, fél embernek érzi magát Bajor Imre nélkül és nehezen találja helyét a Heti hetes stúdiójában barátja nélkül.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.