A hét legmegdöbbentőbb bulvárhírei

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Gregor Bernadett A Nagy Duett ValóVilág6 Tatár Csilla Liptai Claudia Szinetár Dóra Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakítás, kiakadás celebfronton, meztelen rúdtánc a ValóVilágban. Röviden így foglalhatnánk össze az elmúlt hét bulvártörténéseit. Az első kettőn még csak túltettük magunkat, de a valóságshow fiúinak pucér pörgését látva néhány percre elengedtük a klaviatúrát, szánkból kifordult a falat. Nem vagyunk prűdek, de ez nekünk is sok volt. OMG!

Nem viccelünk, a ValóVilág 6 Auréliója és Ádámja láttán nekünk is tátva maradt a szánk. A félreértések elkerülése végett nem az elragadtatottságtól. És ezt meg is örökítettük:

Forrás: Life.hu/Hámori Zsófia

Ezek után persze kíváncsiak vagyunk arra is, hogy a két fiún a vasárnapi élő párbaj alatt vajon rajta marad-e az alsónadrág. Simán elképzelhető, hogy retorikai és észbeli képességeik híján az övön aluli módszerekkel próbálnak szavazatokat nyerni.

Ha ValóVilág, akkor persze Alekoszról sem feledkezünk meg. A Facebookon szörfölgetve kolléganőnk a "mindig, minden körülmények között" mondatáról elhíresült egykori nyertest pillantotta meg, jónéhány kiló túlsúllyal. Az egykori okostojást ezt pedig egy pillanatig nem zavarja.

Forrás: facebook/Alkeosz


Az RTL Klub és a TV2 háza táján is mindig történik valami jajdeizgi. A Nagy Duett rajongókat az alábbi hírrel sokkoltuk, a Szombat Esti Láz leendő nézőinek pedig - még a kezdés előtt - búcsút kellett venniük a Gregor Bernadett és Szarvas Attila párostól. Történt ugyanis, hogy a csatorna Berni kapcsolatait elevenítette fel a Fókuszban, a színésznő pedig olyannyira berágott ezen, hogy felrúgta a többmilliós szerződést. Jogos a sérelem vagy csupán hisztiről van szó? Ezt döntsétek el ti!

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Még meg sem könnyezhettük a Gregor-Szarvas páros hirtelen távozását, máris örömhírről számolhattunk be. A Nagy Duett tavalyi szereplője, Szinetár Dóra idén a Szombat Esti Láz parkettjét koptatja. Természetesen szerelmével, Makranczi Zalánnal együtt. Hajrá!

Kijár egy virtuális fejsimi Tatár Csillának is. A Mokka műsorvezetője kijelentette, még Liptai Claudia egykori gázsijáért sem dobja le a textilt. Csilla - bármennyire is csinos - reméljük kitart elhatározása mellett, és bizonyít, nem minden és mindenki eladó.

Forrás: Neonoir


Tóth Gabi szakítása volt, akit megdöbbentett, ám akadt, aki úgy véli: törvényszerű volt hogy a két fiatal útjai előbb-utóbb elválnak. Mi azért nem vennénk rá mérget, hogy ez végleges, elképzelhető, hogy a Csobot-Istenes pároshoz hasonlóan egy darabig még játszák a húzd meg, ereszd meg játékot. Ezt persze csak abból gondoljuk, hogy a szakításuk bejelentését megelőző délelőtt Gabi az egyik bulvárlap újságírójának még boldogságukról mesélt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Azt nem tudjuk, milyen apropóból osztotta Fáy Miklós az éppen topnak számító műsorvezetőket. Annyi azonban biztos, hogy néhányan nem tették zsebre, amit kaptak a kritikustól. Elolvastuk, sok helyen bólogattunk, megírtuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.