Megkönnyezte Gáspár Laci karrierje kezdetét

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Gáspár Laci Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 15-től indul a Megasztár 10. évfordulóját ünneplő show-műsor. Az első epizód az első szériát idézi fel, amelynek nyertese Gáspár Laci volt. Az énekes megkönnyezte a kezdeti lépéseiről levetített kisfilmet.

Sírva fakadt Gáspár Laci, amikor visszajátszották neki azt a dalt, amivel vigaszágon végül bejutott a Top12-be.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Sok minden felkavart, főleg az, amikor újra megnéztem, amit akkor énekeltem, 23 évesen. Ezt nem bírtam ki érzelmek nélkül, megkönnyeztem. Emlékszem, hogy egy építkezésen dolgoztam, egy Barkassal jártunk. Azt a kocsit kértem el, hogy el tudjak menni megkötni a szerződést. Elolvasás nélkül írtam alá, amin nagyon csodálkoztak a TV2-nél. Arról van benne szó, hogy meghalok? – kérdeztem –, mert ha nem, akkor bármi jobb lehet, mint most. Nem volt más választásom, ez volt az egyetlen esélyem a kiugrásra, ugyanis már évek óta jelentkezgettem mindenhová kézzel fogható eredmény nélkül. Az elmúlt 10 évben nagyot változott velem a világ. A legnagyobb dolgot, a közönség szeretetét akkor érzékeltem, amikor a negatív dolgok történtek velem. Mindig azt mondták, hogy most végleg elveszítettem a rajongóimat, de én mindig úgy éreztem, hogy továbbra is mellettem állnak. Ez egy hosszú kapcsolat, amire szükségem van. A sikerrel nyíltabb lettem.Nem érzem úgy, hogy nagyképűvé váltam, nem szálltam el, ugyanazok a barátaim, és bár elváltam, nem hagytam el a gyerekeimet" – mesélte lendületesen az énekes, aki 16 évesen nősült meg.

„Sajnálom, hogy véget ért a házasságom. 11 évet voltunk együtt, boldogtalanul éltünk. Próbáltam húzni-halasztani, de ez csak még jobban kihozta a problémákat. Amikor megszületett a kislányom már 5 éves házasok voltunk, és abban reménykedtünk, hogy újból összehoz minket a gyerek, de nem így alakult. Anyukámnak igaza van, amikor azt mondja, legyek arra büszke, hogy férfi létemre ennyire szeretem a gyerekeimet és ennyire kötődöm hozzájuk, mint egy édesanya. Miattuk megtanultam főzni is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.