Nem tartották be az ígéreteiket a ValóVilág játékosai

VV Józsi VV Iza VV Charlotte RTL 2 VV Teo VV Zsolt VV Krisztián ValóVilág6 VV Aurelio VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felénél tart a ValóVilág 6. Az első játékosok kicsivel több mint hatvan napja költöztek be a villába, mi pedig ennek alkalmából felidéztük a bemutatkozó kisfilmjüket. A már kezdetekkor sem túlságosan izgalmas és színes játékosok az eltelt idő alatt még tovább szürkültek, a villa életének felpezsdítésére vonatkozó igértetét pedig szinte senki nem tartotta be. Gyúrós Józsi imidzsvideójának témája például majdnem biztos, hogy inkább a szerkesztők fejéből pattant ki.

A szájhős Aurelio arról beszélt például, hogy két énje van. A bulizós, csajozós, nagyképű és az érzékeny, amelyet azonban nem sokan ismernek. Nos, ez megváltozott, ugyanis a kezdetektől a svájci-olasz fiú lett a villa síró-picsogó "rinyagépe". Káromkodni azonban már akkor is kiválóan tudott, amit a szerkesztők ki tudja, milyen megfontolásból - igaz, kisípolva - benne is hagytak az imidzsfilmben. A helikopterezést úgy tűnik, meglepetésnek szánta, ugyanis arról nem tett említést, hogy alkalomadtán farka megpörgetésével szórakoztatja a nagyérdeműt és saját magát.

A - saját bevallása szerint több mint ötszáz pasis - prosti múltú (?) Charlotte csupán az első hetekben volt méltó a csábító jelzőre. Bár a beköltözéskor azonnal rámászott (volna) Zsoltra, majd összejött Simonnal, itt azonban véget is ért a pasizós pályafutása a villában. Bár kisfilmjében a végzet buja aszonyát adta elő, azóta leginkább rosszul sminkelten, álmos szemekkel, hunyorogva láthatjuk átcsoszogni a villán. Charlotte azt ígérte, hogy számára nincsenek határok és nagykanállal habzsolja az életet. Lehet, de hogy nem a villában, az biztos.

A macsó Zsoltban azonban nem csalódtunk. Az ő kisfilmje éppen olyan unalmas, mint villabeli léte. Igaz, ő volt az első, aki szerelmi viszonyba bonyolódott (a már kiesett Dorkával), de a kapcsolat a várakozásokkal ellentétben sem okozott különösebb meglepetéseket. Annyi biztos, mi nem ilyennek képzelünk el egy macsót.

A már a kisfilmjében hatalmas patáliát csapó jónő Iza hiszti tekintetében pontosan azt hozza, amit vártunk tőle. Az mondjuk vicces, hogy akkor azért balhézott, mert nem szeretett volna "meghúzott" szemöldök nélkül kamerák elé állni, ugyanis azóta nem egyszer láttuk sminkeletlenül, ám most már különös problémát nem csinál belőle. A saját magát bulikirálynőnek tituláló Iza a villában nem tűnik hatalmas partiarcnak. Kisfilmjében arról is beszélt, hogy nagyon be szokott rúgni, és akkor úgy viselkedik, amire másnap nem büszke. Nos, ezt látjuk. Az imidzsfilmje szerint az ostoba pasikra nem bukó lány valamilyen különös okból kifolyólag mégis Krisztiánnal kavar, aki a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető észlénynek (igaz, Iza sem). Azt is megmosolyogtuk, ahogyan a lány magabiztosan állította, a villában sem fog meghízni, persze - ahogyan ezt borítékolni is lehetett - szemmel láthatóan jó néhány kilót felszedett az elmúlt hetekben.

"Nagykanállal falom az életet" - ígérte biszex Teo. A biztonsági őr mozgású lány a beköltözéskor a borzasztó nevetésű Alexát szúrta ki, ám kis barátnője kiesése után semmi maradandót nem alkotott. Társai szerint is ő a villa legunalmasabb lakója, az összefoglalókban alig látni. Ha kiesne, talán egyedül Aurelio érezné meg a hiányát, akivel nagy nehezen mégiscsak szexelt egy gyorsat.

Őszinte Krisztián a semmiből szeretett volna kitörni, azért jelentkezett a játékba. Nos, hogy a villalét után ez sikerül-e neki, kétséges. Vele könnyű dolgunk van, ugyanis semmi különöset nem ígért, így különösebb elvárásaink nincsenek is vele kapcsolatban.

Sokakkal ellentétben nagyszájú Viki körülbelül hozza is a videóban bemutatott karakterét. "Imádok veszekedni, erőszakos, okoskodó, öntörvényű és kötözködő vagyok, addig idegesítem a vitapartneremet, amíg az ki nem készül. Szeretek másokat megalázni, és ha bekerülök a villába, soha nem tudjátok, mit miért teszek". És valóban: az egykori kézilabdás lány talán az egyedüli villalakó, aki meg tudja kavarni a benti életet, összezavarja és uszítja a szereplőket.

Aki hitt a kisfilmnek, amely szerint Zsófival a szeretet és békesség költözik a villába, nem tette jól. A nagyon rózsaszín lány szivárványszínű világa nem is olyan cuki, mint ahogyan előadta. Aki látta már veszekedni és hisztizni, az tudja, mire gondolunk. Nos, az ígértével ellentétben ő sem lett a béke villabeli nagykövete.

Bár már nincs a villában, összeállításunkból nem hagyhatjuk ki gyúrós Józsit. Az izomagyú bemutatkozó fimje köszönő viszonyban sem volt a valódi személyiségével. Amíg a videóban arról beszélt, hogy saját magába szerelmes és mindenkit ráraboltat a harcsájára, addig a villában már a második héten a barátnője után sírt, és másfél hónap után fel is adta a játékot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.