Bódi Guszti Bódi Margó Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg sokkal több celebpárt keresett meg az RTL Klub, mint amennyien végül elvállalták a Szombat Esti Lázban való szereplést. A visszautasítók között van Bódi Guszti és felesége, Margó is. Az ok igencsak egyszerű.

"Szó sem lehet arról, hogy egy idegen férfi fogdossa, tapizza az én Margómat!" - nyilatkozta a férj a Blikknek, miután a lap rákérdezett, miért nem vállalták, hogy Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, valamint Eszményi Viktória és Heilig Gábor mellett táncoljanak.

Forrás: Bódi Margó/Facebook

Bódi Guszti szerint a tánc akkor jó, ha az ember a szerelmével teszi mindezt, de náluk nem szokás, hogy a férjen kívül más is ölelgesse az asszonyt. A dolog itt még nem ér véget, Bódi Gusztinak az ultraszexi táncruhákkal is nagy baja van - a feleségén. "Azt sem engedem meg neki, hogy az átlátszó, rövid szoknyás táncosruhákat felvegye, kitegye a mellét vagy a fenekét, mert tőlünk ez nagyon távol áll, sosem mutogatjuk magunkat, az már válóok lenne. Margó nem vehet fel olyan szoknyát, amiből kilátszik a bokája, csak a férj láthatja a feleségét lengébb öltözetben" - tette hozzá.

Szinetár Dóra és szerelme is táncolnak a Szombat Esti Lázban!http://www.life.hu/bulvar/20140314-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-a-szombat-esti-laz-produkcioban.htmlAhogy a Life.hu már beszámolt róla, tavasszal a Csillag Születik helyett a Szombat Esti Láz produkcióval készül az RTL Klub. A műsor készítői szerelmespárokat szakítanak szét, hogy aztán profi táncosok oldalán csaphassanak össze egymással. Kiderült, hogy még egy pár csatlakozott a produkcióhoz.TV + BulvárMTI/Balázs AttilaGregor Bernadett elárulta, miért szállt ki a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140314-gregor-bernadett-es-szarvas-laszlo-kiszallt-a-szombat-esti-lazbol.htmlMég el sem indult a produkció, egy ismert pár máris otthagyta a műsort. Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila úgy döntöttek, nem vállalják a szereplést. Az ok: az RTL Fókusz című riportja, amelyben Bernadett korábbi párkapcsolatairól is volt szó. Berni nyílt levélben tette közzé indokait, miért lépett vissza a showműsortól.TV + BulvárMTI/Szigetváry ZsoltSzerelmespárok versenyeznek majd egymással a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140311-gregor-bernadett-szineszno-es-parja-szarvas-attila-is-tancol-a-szombat-esti-lazban.htmlMúlt héten fény derült a Szombat Esti Láz első sztárpárjára, most pedig megmutatjuk a második párost is.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.