Határon túl castingol az X-Faktor

Fotó: Pályi Zsófia - Origo -
X-Faktor énekesek casting Kolozsvár Újvidék RTL Klub Marosvásárhely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult az X-Faktor castingja, idén több meghallgatás lesz határon túl is, a környező országokban - írja az Origo.hu.

Egy ideje újra lehet jelentkezni az X-Faktorba. A produkció stábja a napokban Kolozsvárott és Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön, március 24-én pedig Újvidéken, a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban kezdi meg válogatását.

Vastag Csabának megváltoztatta az életét a tehetségkutató Fotó: Pályi Zsófia - Origo

Zaklatják Győzikéthttp://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-edes-eletenek-szereplojet-gaspar-gyozot-sms-ben-zaklatjak.htmlGáspár Győző kikészült. Az Édes Élet szereplője durva üzeneteket kap zaklatójától.TV + BulvárRTLKLUBNem Claudia vezeti a Rising Start? http://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-rising-star-cimu-musorat-nem-liptai-claudia-vezeti-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-azonban.htmlSajtóhírek szerint Liptai Claudia helyett valaki másra bízná a TV2 az ősszel adásba kerülő új műsora, a Rising Star vezetését. A TV2 sajtóosztálya azt állítja, még bárki szóba jöhet. TV + BulvárOrigoXantus Barbara megrázó vallomásahttp://www.life.hu/bulvar/20140317-xantus-barbara-szineszno-joshi-bharatnak-meselt-szurdi-miklossal-valo-hazassagarol-es-arrol-hogy.htmlA színésznő nagypapája megrázó haláláról, a nemi erőszakról és a válásáról is mesélt Joshi Bharatnak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.