Makány Márta műsorvezető Megruházlak! Horváth Éva reality Viasat 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megruházlak! címmel indít realityt a Viasat3 áprilisban. A műsorvezető Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Makány Márta képviseli. A valóságshow-ban amatőr tervezők átlagemberek ruhatárát alakítják át, de minden héten lesz sztárvendég is, a versenyzők őt is átöltöztetik. 

„A műsorban én vagyok a házigazda, a szakmai vélemény Makány Mártáé, ő lesz, aki szemrebbenés nélkül megmondja az őszinte véleményét bárkinek"mesélte az Origónak Horváth Éva.

Fotó: Szabó Balázs - Origo

„A szimpla divatműsornál ez azért komplikáltabb formátum, és nem csak nőknek szól, mert szabásban-varrásban a férfiak is jeleskednek. A minap kitettük a Facebookra is a hírt, rengeteg érdeklődő futott be, aki szeretne jelentkezni, köztük férfiak is. Sokan vannak, akik szeretik átalakítani a meglévő ruháikat, önálló designereknek pedig egy kiugrási lehetőség lehet, mert aki megnyeri, az figyelmet kap. Persze ez teljesen szubjektív módon elbírált verseny, mert mindenkinek más stílus tetszik" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.