Szarvas Attila gázsi Gregor Bernadett színész milliók Szombat esti láz visszautasítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett őszintén beszélt a BEST magazinban arról, miért mondták vissza a Szombat Esti Lázban való szereplést. A színésznőnek kapcsolata tisztasága mindennél többet ér.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila színész egy népszerű táncos műsor sokmilliós gázsiját utasította vissza. Az indok az RTL Klub egyik műsora volt, amelyben Berni kapcsolatait részletesen taglalták. Kisfia is látta az adást, és ezek utána a színésznő úgy döntött, a továbbiakban nem kér az effajta népszerűségből.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Az említett riporttal nem is én, hanem a hét és fél éves Álmos fiam szembesült otthon" – mondta a lapnak szomorúan Berni, aki ezek utána párjával azonnali döntés hozott. „Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy vannak pénzzel mérhetetlen dolgok. Van az a helyzet, amikor nemet kell mondani" – magyarázta a színésznő, akinek jelenlegi, boldog magánélete a pénznél is a hírnévnél fontosabb. „Végre megteremtettük azt az intim kis világot, amire mindketten vágytunk. A sok igazságtalanul felhánytorgatott dolog elkezd óhatatlanul is beszivárogni az életünkbe" – ecsetelte Berni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.