Rúzsa Magdi gála színésznő Glamour Woman of the Year Osvárt Andrea Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön este Osvárt Andrea vehette át a legjobb magyar színésznőnek járó díjat a Glamour gálán.

A több külföldi elismeréssel rendelkező színésznőnek megérte hazajönni, a nézők itthon is díjazták alakítását. Andinak kollégája, Simon Kornél adta át a díjat, pont azt a karakter, aki meg akarta dönteni Hajnal Tímeát, akit Andrea alakított az elmúlt idők legsikeresebb magyar vígjátékában.
Az év énekesnőjének Rúzsa Magdit választottáka magazin olvasói, a legsármosabb férfinak pedig a magasabb nőkre bukó Baronits Gábort találták.

Osvárt Andrea, Rúzsa Magdi, és Baronits Gábor
Vidám pillanatok a gáláról! Kattints képre a galériáért! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A legjobb modellnek járó díjat Kondás Kata topmodell vihette haza.

Szegedi Kata kapta a legjobb divattervező kategória díját, míg az év hősnői elismerést a Messzelátó Egyesület vehette át.

Kondás Kata, Szegedi Kata és a Messzelátó Egyesület
Nézd meg milyen ruhában partiztak a sztárok a gálán! Kattints a képre a galériáért! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Osvárt Andi díjai

2007-ben megkapta az Év felfedezettje díjat, 2011-ben az 51. Monte-carlói Tévéfesztivál egyik díjazottja lett a magyar színésznő.2012 -ben Taorminában az olasz filmkritikusok által odaítélt Biraghi, az év színésznője díjat, a Nastri d'Argento-t vihette haza.



/1403/Megbo2014321134642
6 emlékezetes ruha a 2014-es Glamour gálánhttp://www.life.hu/trend/20140321-glamour-women-of-the-year-gala-2014-feledhetetlen-ruhak-es-szettek.htmlIdén a tavalyinál kreatívabban választottak ruhát a magyar sztárok a Glamour Women Of The Year gálára. A hazai díjátadószezon egyik legtrendibb eseményét csütörtök este rendezték, és természetesen a Life.hu is ott volt. Sarka Kata és Dukai Regina ruháját - hála a közösségi oldalaknak - már korábban megmutattuk, most következzen még néhány feledhetetlen ruhaköltemény. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huTóth Gabi új frizurával és régi pasival mulatotthttp://www.life.hu/bulvar/20140321-toth-gabi-uj-frizuraval-es-regi-pasival-mulatott.htmlÚj frizurával, földig érő csipkeruhában érkezett Tóth Gabi a Glamour díjátadó gálára. A dögös énekesnő érkezéskor fájlalta a fogát, de ezt az apró kellemetlenséget az est hevében később elfelejtette.TV + BulvárOrigoA fehér overall hódítása - divatbaki a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/trend/20140321-a-feher-overall-hoditasa-divatbaki-a-glamour-galan.htmlAzt már megmutattuk, milyen ruhakölteményekben partiztak a magyar sztárok az idei díjátadón, arra azonban csak most figyeltünk fel, hogy egy bizonyos ruhadarabot többen is magukénak éreztek. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.