Nótár Mary kínok között áll színpadra

Forrás: TV2 -
Nagy Duett izomláz Nótár Mary fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mosolyogva fog színpadra állni Nótár Mary A Nagy Duett vasárnap esti adásában, pedig az aprócska énekesnőnek minden porcikája sajog. A próbán megerőltette magát.

Mozogni is alig bír Mary, aki annyit gyakorolta Lacival a speciális mozdulatokat, hogy izomláza lett. Pedig nem is ő emelgette Lacit!

Forrás: TV2
Kalandos úton jutott ösztöndíjhoz Hienhttp://www.life.hu/bulvar/20140319-kalandos-uton-jutott-amerikai-osztondijhoz-hien.htmlHien A Nagy Duett adásában jelentette be, hogy ösztöndíjjal felvették a világ legjobb zenei egyetemére, a bostoni Berklee-re. A felvételt megelőző személyes meghallgatásra Barcelonába kellett utaznia, ahol majdnem meghiúsult élete legnagyobb álma.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huLecsúszott a Malévról A Nagy Duett versenyzője, Cookyhttp://www.life.hu/bulvar/20140310-cooky-musorvezeto-a-nagy-duett-versenyzoje-lecsuszott-a-malevrol.htmlA MusicFM rádió műsorvezetőjéről kiderült, hogy remekül énekel, de az nem annyira köztudott, hogy rádiós pályafutása után pilótaként szeretne dolgozni.TV + Bulvár--Gesztesi Máté és Cserpes Laura távoztak A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140316-gesztesi-mate-es-cserpes-laura-tavoztak-a-nagy-duettbol.htmlJövő héten már az elődöntöjéhez érkezik a TV2 A Nagy Duett produkciója. Négy páros folytathatja a harcot, akik azonban nem lesznek köztük, az Gesztesi Máté és Cserpes Laura.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.