Berki kedvese hatalmas rózsacsokrot és szerelmes üzenetet kapott

Forrás: facebook/Hódi Pamela -
szerelmes rózsa Pamela üzenet csokor Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kedvese talányos csokrot kapott. A sportoló azonnal kérdőre vonta Pamelát, ki küldte neki a rózsákat.

Pamela csak hebegett-habogott, amikor megérkezett a brutális méretű csokor.

Forrás: facebook/Hódi Pamela

„Pamela, szerelmem irántad addig fog tartani, amíg az utolsó szál rózsa el nem hervad" – állt az üdvözlőkártyán. Berki egyből kérdőre vonta Pamelát.

„Ki írta ezt, a Viktorod? Miért futsz el? Miért röhögsz?" – kérdezte idegesen Berki. „Az első reakciója az volt, hogy virágot kap és vajon kitől. Pánikba esett. Lehet, hogy át kéne gondolnom, miért is pánikol!" – gondolkodott hangosan Krisztián.

Természetesen a kártya másik oldalán ott állt Berki aláírása. A rózsacsokor egyik darabja pedig művirág volt, ami sosem hervad el, ezért írta a talányos üzenetet a hősszerelmes Berki.

„Krisztiántól ez a gesztus nagyon aranyos volt. Mostanában annyiszor jelezte, mennyire szeret és még ezt is tetőzni akarja, tuti, hogy sunyiság van a dolog mögött" – elmélkedett Pamela.

Apáca a The Voice színpadánhttp://www.life.hu/bulvar/20140324-a-25-eves-suor-cristina-scuccia-apaca-az-olaszorszagi-the-voice-szinpadan.htmlHihetetlen: egy apáca is jelentkezett a The Voice olaszországi versenyébe. A zsűri alig kapott levegőt, amikor meglátta a vagány nővért.TV + Bulvár--Lévai Anikó: "Hét év után lesz igazán gazda a gazda"http://www.life.hu/bulvar/20140310-levai-aniko-orban-viktor-miniszterelnok-felesege.htmlA Life.hu A politikus is ember című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatja be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Lévai Anikót, a miniszterelnök, Orbán Viktor feleségét.TV + Bulvár--Elhunyt Homeland: A belső ellenség sorozat sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140323-elhunyt-james-rebhorn-a-homeland-a-belso-ellenseg-sorozat-sztarja.htmlElhunyt James Rebhorn, akit a sorozatkedvelők a Homeland: A belső ellenség című tévésorozatból is ismerhetnek.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.