Ilyen meglepetéssel készült Clau és Tilla

TV2 A Nagy Duett őrület Tilla Liptai Claudia döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett két műsorvezetője szenzációs performansszal lepte meg a közönséget A Nagy Duett döntőjére.

A Nagy Duett rajongóinak nem csak a versenyzők okoztak izgalmakat. A csinos műsorvezető, Liptai Claudia és Tilla is igazi őrültséggel készültek. Önfeledt bolondozással nyitották meg a finálét. Clau például férfibőrbe bújt.

A vicces produkciót itt nézhetitek meg:

Grammy-díjat kapott Király Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20140330-grammy-dijat-kapott-kiraly-viktor-szerelmetol-beatol.htmlNagy örömet szerzett Kedvese, Bea Király Viktornak a születésnapján. Az énekes pedig boldogságát a Facebookon osztotta meg rajongóival. TV + BulvárOrigoSzínpadon zokogott Beyoncéhttp://www.life.hu/bulvar/20140330-veget-ert-beyonce-mrs-carter-world-elnevezesu-turneja.htmlCsötörtökön este Beyoncé Mrs. Carter Show nevű turnéja utolsó állomásán zokogásban tört ki a színpadon.TV + BulvárOrigoNádai Anikó szuperszexishttp://www.life.hu/bulvar/20140330-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapestjenek-szereploje-szaunaban-szexiskedik.htmlCsodás alak, szuper fürdőruci. Anikó igazi párducként pózolt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.