Nádai Anikó szuperszexis

Forrás: Éjjel-Nappal Budapest/Facebook -
Nádai Anikó Éjjel-Nappal Budapest RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás alak, szuper fürdőruci. Anikó igazi párducként pózolt. 

"Jó ötlet volt ez a szaunázás, rám fért egy kis kikapcsolódás!" - írta Nádai Anikó az RTL Klub sorozatának, az Éjjel-nappal Budapestnek Facebook-oldalára. Nos, a szexi kép elvarázsolta a rajongókat is és arra biztatják az egykori valóvilágost, hogy pihenjen még többet ilyen lenge öltözékben.

Forrás: Éjjel-Nappal Budapest/Facebook

Színpadon zokogott Beyoncéhttp://www.life.hu/bulvar/20140330-veget-ert-beyonce-mrs-carter-world-elnevezesu-turneja.htmlCsötörtökön este Beyoncé Mrs. Carter Show nevű turnéja utolsó állomásán zokogásban tört ki a színpadon.TV + BulvárOrigoKi nyeri A Nagy Duettet? http://www.life.hu/bulvar/20140328-a-tv2-a-nagy-duett-dontojeben-hien-cooky-pokorny-lia-dolhai-attila-majoros-hajni-kiraly-viktor.htmlA TV2 A Nagy Duettjének harmadik szériája viccességében egyáltalán nem maradt el az előző kettőtől. Aki szereti az énekes-táncos műsorokat, az bizonyára jól szórakozott a a párosok produkcióin, és szinte az is biztos, hogy mostanra mindenki választott kedvencet magának. Elkezdődött a visszaszámlálás, és ma este kiderül, melyik páros lesz a győztes, mi pedig sorra vesszük, miért nagyon szerethető mind a három döntőbe jutott duó. TV + BulvárOrigoAlig van fellépése Krasznai Tündénekhttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-klub-x-faktoranak-harmadik-helyezettje-krasznai-tunde-elhagyna-az-orszagot-keves-a-fellepese.htmlAz X-Faktor harmadik helyezettje nincs könnyű helyzetben. Kevés a fellépése, alig hívják énekelni. Krasznai Tünde azt fontolgatja, külföldön próbál szerencsét.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.