Felvételről megy majd a Szombat Esti Láz

Forrás: RTLKlub -
táncosok szavazás felvétel Szombat esti láz élő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsor felvételről kerül adásba, tudta meg az Origó, és szavazni sem lehet, csak a legvégén.

"Nem élőben megy a Szombat esti láz, mert mire megegyeztek mindenkivel, már tele volt a művészek naptára fellépésekkel" – közölte az RTL Klub.

Forrás: RTLKlub

Az idei Szombat Esti Láz nem csak abban lesz rendhagyó, hogy felvételről megy, hanem abban is, hogy nincsenek nézői voksok. Minden adásban a zsűri ad pontot, hoz ki egy nyertest, de kieső nem lesz. A tévézők a fináléban dönthetnek, ők szavazhatják meg az idei győztes párost.

Íme, Sarka Kata férfiideáljahttp://www.life.hu/bulvar/20140401-sarka-kata-ferfiidealja-hajdu-peter-de-10-centivel-magasabban-jobban-tetszene-neki.htmlA SuperTV2 Kasza! című műsorában vicces kijelentést tett Sarka Kata. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huL.L. Junior üzent Csillánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140401-ll-junior-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-a-mokkaban-uzent-parjanak-csillanak.htmlMint ahogyan a Life.hu is megírta, Junior elköltözött családjától. Állítja, az ok: Csilla bár jó anya, kiállhatatlan partner. Junior most a Mokkában üzent párjának. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Iza a párbajgyőzteshttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoranak-parbajan-vv-iza-es-vv-charlotte-csapott-ossze.htmlAki igazi cicaharcra számított a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján, nem csalódott. A stúdióban két "ősellenség" Iza és Charlotte csapott össze egymással. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.