Terápiával segítene a pornósoknak Krasznai

X-Faktor pornó Stohl András program prevenció Krasznai Tünde lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krasznai Tünde úgy döntött, szeretné azokat a lányokat segíteni, akik rossz útra tévedtek és kitörnének a pornóvilágból.

Az X-Faktor énekesnője már a tehetségkutató műsor előtt lezárta pornós múltját, mégis sokan a szemére hányták, hogy régebben pornófilmforgatásokon kereste meg a napi betevőt. Tünde most úgy döntött, Stohl Andráshoz hasonlóan szeretné segíteni a sorstársait és prevenciós programot indít – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Sok olyan lánytól kaptam e-mailt, akik hasonló helyzetből szeretnének szabadulni, mint a pornózás. Azt mesélik, erőt adtam nekik a saját élettörténetemmel. Vannak, akik arra kérnek, meséljem el nekik, hogyan lehet nemet mondani az ilyesfajta lehetőségre, a sok-sok pénzre, vagy kilépni az egészből. Stohl András is járta az országot, és előadást tartott a drogmegelőzésről a balesete után. Ha szükség van rám, én is szívesen mesélek fiataloknak, iskolásoknak egy-egy előadás keretein belül, hogy az én történetemen keresztül okuljanak, miért nem szabad bedőlni a szexmunkának és az azzal járó, de csak a felszínen csillogó világnak" – magyarázta az énekesnő.

Felvételről megy majd a Szombat Esti Lázhttp://www.life.hu/bulvar/20140401-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musora-felvetelrol-kerul-adasba.htmlA műsor felvételről kerül adásba, tudta meg az Origó, és szavazni sem lehet, csak a legvégén.TV + Bulvár--Dér Heni nem hirdeti magát, mégis megtaláljákhttp://www.life.hu/bulvar/20140331-der-heni-felfedi-titkat-ha-nem-enekel-akkor-eneket-tanit.htmlDér Heni hosszú hallgatás után fedi fel féltve őrzött titkát: az operaénekes végzettségű ünnepelt popdíva ha nem a színpadon hódít, éneklést oktat, több tucat tanítványa van.TV + BulvárOrigoOszter Sándor Vajnának nem, Berkinek odaadta volna a lányáthttp://www.life.hu/bulvar/20140331-oszter-sandor-andy-vajnanak-nem-berki-krisztiannak-adta-volna-a-lanyat-oszter-alexandrat.htmlOszter Sándor kiakadt, hogy a gazdag, vele szinte egykorú Andy Vajnának egyáltalán eszébe jutott, hogy megkörnyékezze szépséges lányát, Oszter Alexandrát. A közismert színész pár éve azon nem morfondírozott ennyit, hogy hozzáadja-e lányát a botrányos, herevasaltató Berki Krisztiánhoz.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.