Isztambul üldözés elrablás taxi tüntetés Kárpáti Rebeka Miss Universe Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013-as év Miss Universe magyar győztese Isztambulban megtapasztalhatta, milyen az, amikor akciófilmbe illően kell menekülnie elrablói elől.

Kárpáti Rebeka bár otthonosan mozog a török városban, amikor barátnője, Ancsi meglátogatta, egy tüntetés közepén találták magukat. A megrettent lányok, azonnal taxiba ültek és nem is sejtették, hogy ezzel még nagyobb veszélybe sodorták magukat - írja a Story magazin.

Kárpáti Rebeka Forrás: TV2

„A taxiba egy kétes kinézetű alak robbant be mellénk. A sofőrrel végigmértek minket, majd a rossz arcú pasas odasúgott neki valamit. A taxis azonnal a gázra lépett és elindult" – mesélte Rebeka. A lányok ekkor már sejtették, hogy veszélyben vannak. „Hiába kiabáltunk, hogy álljanak meg, a kocsi egyre gyorsabban haladt egy ismeretlen környék utcáin. Amikor egy percre megállt a taxis, feltéptük az ajtót, és Ancsival úgy futottunk, ahogy csak bírtunk" – emlékezett vissza a borzalmas percekre Rebeka. A lányok azonban nem úszták meg ennyivel, mert elrablóik azonnal üldözni kezdték őket. „Amikor hátrapillantottunk, láttuk, hogy a két alak is kiszállt és futni kezdett utánunk. Szerencsére észrevettünk egy metróállomást és sikerült kereket oldanunk" – magyarázta a szépségkirálynő, aki leszögezte: egy darabig nem megy Isztambulba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.