Stohlról vallott Ancsika

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu -
interjú színész Stohl András baleset várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Exkluzív interjúban mesélt Stohl András kedvese, Ancsika a színésszel való kapcsolatáról, a múltról és a gyermekáldásról. 

A Story magazinnak adott interjút a várandós fiatalasszony. Nem tagadja, András balesete, a börtön, majd a közelmúltban történt - következmények nélkül maradt - whiskylopási ügye megviselte.

Stohl András Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

"Nem sokkal az ominózus whiskylopási ügy után kapott egy baráti figyelmeztetést. Máskor is észrevették, hogy az utóbbi hónapokban újra kezd belecsúszni abba az örvénybe, ami már eddig három balesetbe sodorta. Persze valamilyen mértékben érthető, hogy újra agyonhajszolja magát, hiszen a baleset és börtön miatt olyan megélhetési csapdába kerültünk, amelyet nehéz elkerülni" - mesélte.

Ancsika arról is beszélt, hogy néhány hete azonban úgy tűnik, párja nyugodtabb lett, talán most fogta fel, hogy lassan még egy emberért is felelősséget kell vállania.

Győző megfenyegette Beáthttp://www.life.hu/bulvar/20140402-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-gaspar-gyozo-megfenyegette-beat.htmlOlyan régen írtunk már Gáspár Győzőékről, hogy a már címével is - Győzike kettészedi Bea száját - irodalmi magasságokkal kecsegtető, nézőcsalogató videó mellett most nem tudtunk szó nélkül elmenni. TV + BulvárRTLKLUBHaldoklik Juniorék kapcsolatahttp://www.life.hu/bulvar/20140402-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-ll-junior-es-parja-csilla-kapcsolata-haldoklik.htmlMint ahogy a Life.hu is megírta, folyamatosan balhézik Junior és Csilla. A zenész a minap el is költözött a családjától, majd a TV2 Mokkájában üzent a nőnek.TV + BulvárOrigoVV Iza: "Terhes vagyok, Krisztián"http://www.life.hu/bulvar/20140402-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-iza-vv-krisztiannak-fura-kijelentest-tett-miszerint-terhes.htmlFura előzetest töltött fel az RTL 2 a ValóVilág 6 oldalára: értelmezni mi sem tudjuk a nézőcsalogató perceket, de azért megosztjuk veletek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.