Tóth Gabi Sarka Kata LL Junior TV2 Kiszel Tünde ValóVilág 6 Schobert Norbert Bulvárkoktél RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Sarka Kata magánéletükről, nehézségeikről és örömeikről vallottak. Kiszel Tünde balhét okozott, Juniorék pedig összevesztek. A Life.hu a héten is elhozta neked a legütősebb sztárhíreket, amiket most fel is eleveníthetsz.

Pimasz úr kamerái előtt mesélt ezen a héten Schobert Norbi. Anyagi csődről, sikerről, első házasságrólés szerelemről egyaránt vallott a fitneszguru.

Forrás: SuperTV2

Sarka Kata elárulta, mi hiányzik férjéből, Hajdú Péterből, Szily Nóra sztárszerzőnknekpedig arról vallott, mi az, ami benne nincsen meg.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kiszel Tünde kicsapta a biztosítékot. A naptárdíva lánya barátnőjét fenyegette meg. Az ügyben Vujity Tvrtko is megszólalt.

Forrás: facebook/Szeretjük Kiszel Tündét

Tóth Gabi énekesnő ajkai is a középpontba kerültek a napokban. Az X-Faktor egykori mentora pedig elárulta titkát.

Forrás: Life.hu


LL. Juniorék hosszú huzavona után lehet, végképp szakítanak? Kapcsolatuk, nem tagadják, haldoklik.

Forrás: facebook/L.L. Junior

Néhány napja megnézhettük a ValóVilág sztárjait is, méghozzá gyerekként. Itt még tényleg cukik voltak.

Charlotte igent mondott Simonnakhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-az-rtl-2-valovilag-6-musoranak-szereploi-vv-charlotte-es-vv-simon.htmlA Normafán kérte meg villabéli kedvese, Charlotte kezét Simon. A párocska mindenzt az RTL Klub 8:08 Minden reggel című műsorában mesélte el.TV + Bulvár--Vasárnap kiengedik a villalakókathttp://www.life.hu/bulvar/20140403-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-a-villalakokat-kiengedik-az-orszaggyulesi-valasztasokra.htmlA ValóVilág történelmében most először fordul elő, hogy éppen fut a valóságshow a választások ideje alatt. Természetesen a villalakóknak is van lehetőségük szavazni, így vasárnap egy kis időre elhagyhatják a villát.TV + BulvárOrigoTönkrement Norbi cégehttp://www.life.hu/bulvar/20140403-a-supertv2-pimasz-ur-ottalszik-cimu-musoraban-schobert-norbinal-es-rubint-rekanal-jart-papp-gergo.htmlA Super TV2 Pimasz Úr Ottalszik című műsorában Schobert Norbi arról mesélt Papp Gergőnek, hogy nem is olyan régen szinte az egész vagyonát elveszítette.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.