Növényi új cicikkel lepte meg párját

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
mell esküvő olimpiai bajnok Növényi Norbert implantátum eljegyzés cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvő helyett inkább hatalmas méretű műmellel ünnepli kapcsolatát Növényi Norbert és párja, Kriszta.

A pár egy tekintélyes méretű próbacicivel nézte meg, milyen lesz majd az olimpiai bajnok birkózó kedvese XL-es méretű extra kebellel – írja a Blikk. Norbi már eljegyezte kedvesét, de a többi ceremóniát nem tartották szükségesnek. Kriszta azonban eljegyzésük évfordulójára különös ajándékot kért Norbitól.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Zumbaoktató vagyok, nincsen gond az alakommal, súlyfeleslegre sem panaszkodhatom, de Nándika születése óta, ha tükör elé állok, mégis elégedetlen vagyok a picike mellem miatt. Két gyereket szültem és szoptattam, a cicim pedig teljesen elfogyott" – magyarázta Kriszta, akit Norbi így is gyönyörűnek látott.

„Nekem nem volt semmi bajom Kriszta sportos cicijével, de nagyobbat akar, hát legyen meg neki!" – mondta Norbi, aki nemsokára arányosan dús és főleg húszéves bombázóhoz méltó kebellel kapja vissza Krisztát, aki cserébe egy cseppet sem bánja, hogy hat éve csak menyasszony.

„Abszolút jó döntésnek tartom, hogy esküvő helyett szép nagy cicit kapok Norbitól. Sokkal tartósabb!" – tette hozzá Kriszta.

Kiszelt Tünde válaszolt Tvrtkonakhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-kiszel-tunde-naptardiva-nyilt-levelben-reagalt-vujity-tvrtko-musorvezeto-ellene-iranyulo-irasara.htmlA naptárdíva a Life.hu-hoz eljutatott levélben reagált Vujity Tvrtko soraira.TV + Bulvár--VV Dyára közmunka várhathttp://www.life.hu/bulvar/20140403-vv-dyara-a-valovilag-5jatekosara-kozmunka-varhat-ha-a-birosag-eliteli-szabalysertes-miatt.htmlAz egykori valóságshow-hőst többször feljelentették a szomszédai, ezért a rendőrök eljárást indítottak ellene.TV + BulvárGigi és Hien ismét egymásnak feszül a 14. Viva Cometenhttp://www.life.hu/bulvar/20140403-gigi-es-hien-ismet-egymasnak-feszul-a-14-viva-cometen.htmlA rajongók Gigit és Hient is a legjobb női előadó kategóriában jelölték a 14. VIVA Comet díjra, amelyet június 11-én adnak át. A két énekesnő az idén már negyedszer birkózik meg egymással.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.