Bárdos András Jáksó László szópárbaj Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jáksó Lászlónak sokszor meggyűlt a baja egykori tanárával, Bárdos Andrással, de most visszavághatot a Szombat esti lázban! 

A produkcióban ugyanis fordult a kocka, és Jáksó zsűritagként bíráűlhatja egykori tanárját, aki most versenyzőként szerepel a show-ban.

Forrás: Origo

A műsorvezető szerint a híradós a táncparketten még a ritmusérzékével is küzdött: "Sírva röhögtem, hogy a főiskolán te tanítottál nekem kamera előtti mozgást" - mondta Jáksó, amire gyorsan kontrázott is velősen Bárdos: "Olyan is lettél!" válaszolt Bárdos, aki a Blikknek azt is elárulta, hogy Jáksó egyáltalán nem volt szorgalmas diák.

VV6: Krisztián megy párbajoznihttp://www.life.hu/bulvar/20140406-valo-vilag-6-kivalasztas-vv-krisztian-megy-parbajozni.htmlNemcsak az ország, hanem a Való Villa lakói is választottak vasárnap. Azt döntötték el, ki megy párbajozni közülük.TV + BulvárRTLKLUBPlasztikával fiatalodott Szikora Róberthttp://www.life.hu/bulvar/20140406-szikora-robert-ultrahangos-arcplasztikaval-fiatalitja-a-boret.htmlSzikora Róbertet ugyan nem zavarja a kora, de a rajongói azt szeretnék látni, hogy jól érzi magát a bőrében. Ehhez pedig 60 évesen kell neki egy kis esztétikai segítség, így bevállalta a plasztikát.TV + Bulvár--Strasszos térdmerevítőt villantott Máté Krisztinahttp://www.life.hu/bulvar/20140404-mate-krisztina-szombat-esti-lazban-strasszos-terdmerevitot-villantott.htmlMáté Krisztina térszalag-szakadással állt színpadra a Szombat Esti Lázban. Erőfeszítését a zsűri egyik tagja, Jáksó László pluszpontokkal jutalmazta, így holtversenyben az első helyen végzett párjával, Orosz Józseffel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.