Sarka Kata párkapcsolat tanács rapper szakítás klip L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata az Édes Élet sztárjának, az éppen szakítófélben lévő L.L. Juniornak adott párkapcsolati tanácsokat.

Hiába ért véget a Nagy Duett, a párosok nem szakították meg egymással a kapcsolatot. A két hónapos munka során barátságok alakultak, ennek legjobb példája L.L. Junior és Sarka Kata kapcsolata. A rappernek mióta véget ért a műsor, összeomlott az élete. Kisfiának édesanyja elköltözött tőle. Kata pedig most megpróbálta párkapcsolati tanácsokkal ellátni Juniort.

Forrás: TV2

„Tudunk egymásról egy csomó mindent, olyanokat, amit más nem tud" – mondta Junior, aki egyáltalán nem bánja, hogy Kata a magánéletébe is beleszól. „Katától nemrég egy fontos dolgot tanultam. Felhívta a figyelmem arra, hogy mennyire fontos a házastársak élete a gyerektől függetlenül is. Szükség van a kettesben eltöltött minőségi időre, hogy egy kapcsolat erős tudjon maradni" – mondta a rapper, aki legújabb klipjének egyik szerepére Katát kérte fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.