Rakonczai Viktor Hajós András TV2 Mokka Az ének iskolája zenekar Friderikusz Sándor izgulás Szandi osztályfőnök Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második évfolyam diákjai már zenekarral próbálnak a vasárnap este kezdődő műsorra.

Hamarosan becsengetnek – kezdődik Az ének iskolája második évada a TV2-n. A műsor sikerét mutatja, hogy idén dupla annyian jelentkeztek, mint az első szériára - mondta a Mokkában Rakonczai Viktor. A műsor zenei producere azt is elárulta, hogy a legfiatalabb a második évfolyamban egy nyolcéves kisfiú és egy kilencéves kislány.

Az ének iskolája első évada Forrás: TV2

A gyerekek nagy része egyébként nem tanult még énekelni, ösztönösen jön belőlük a zene. A szakember szerint a diákok a műsor közeledtével egyre jobban izgulnak, de a zenekari próbákon szinte tökéletesek, és pontosan tudják, hogy mi a dolguk.

Az ének iskolája második szériája vasárnap este 8 órakor startol a TV2-n. A tanárok ezúttal is Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor. A tanulók osztályfőnöke pedig Friderikusz Sándor lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.