Felfüggesztett börtönt kapott Knézy Jenő

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
MTVA focivébé Knézy Jenő bántalmazás ítélet felfüggesztett börtön kommentátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felesége bántalmazásáért ítélték el a sportriportert, és kikerült a brazíliai futballvébére utazó kommentátori csapatból is.

"A hír igaz, nem közvetítek Brazíliából, de ennél többet az ügyről nem mondhatok" – mondta Knézy Jenő a Blikknek. A riportert volt felesége 2008-ban jelentette fel bántalmazás miatt, és azt mondta, a férfi eltörte az állkapcsát – írja az Origo.hu.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

A kommentátor ellen súlyos testi sértés kísérlete és könnyű testi sértés miatt indult eljárás, 2011-ben pedig 10 hónap börtönbüntetést kapott, de ezt felfüggesztették, másodfokon pedig felmentették. A Bors úgy tudja, az orvosi jelentésből kiderült, hogy törésnek nem volt nyoma a nő állkapcsán.

A Blikk információi szerint az ügy visszakerült első fokra, és a bíróság megállapította Knézy bűnösségét, aki hat hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de ez még nem jogerős, és a kommentátor fellebbezett ellene.

Az MTVA sajtóosztályán megerősítették, hogy Knézy nem utazik a vébére, de nem kívánták kommentálni az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.