Fatima súlya továbbra is ingadozik

Forrás: Red Lemon Media -
súly ingadozás Mohamed Fatima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mohamed Fatima, akit a legjobb új előadó kategóriában jelöltek a VIVA COMET-díjra, ismét a súlyával küszködik - tudta meg a Life.hu.
Forrás: Red Lemon Media

"Ez az elismerés az új személyemnek, a szólóalbumomnak szól. Az ország mint a Fekete Vonat-os Fatimát ismert meg, most megmutattam az új arcomat. Megállítanak, odajönnek hozzám az utcán, megköszönik, hogy szereztem pár boldog percet a dalommal vagy a videoklipemmel. Nem indulnék el újra a The Voice-ban, ahol két éve szóló énekesnőként mutatkoztam be. Nem azért, mert rossz emlékeim lennének. Visszanézve azt mondom, hogy mindenből tanultam, még azokból a dolgokból is, amikre akkor azt gondoltam, hogy nem jók. A verseny jó lépcsőfok volt, sok mindent köszönhetek neki, a szólókarrieremhez egyértelműen hozzásegített" - emlékezett vissza Fatima, aki még nem találta meg az igazit.

"Nincsen férfi az életemben és nem is erőltetem, hogy legyen. Már nem szeretnék ide-oda tengődni, csak arról fogok beszélni, akivel örökre össze fogom kötni az életemet. Most a tanulásra koncentrálok, teológiával foglalkozom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.