Zalatnay Sarolta RTL 2 Heti Hetes Ónodi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában biztos nem lesz látható Zalatnay Sarolta a Heti Hetes megmondóemberei között. Ő is és a produkció is úgy véli, nem az a karakter, aki a műsorban kell. 

Zalatnay Cini néhány hete vér­frissítés céljából érkezett a Heti Hetesbe, ám nem vált be. A Borsnak mindezt a műsor producere meg is erősítette.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Olyat én soha nem mondok, hogy lesz, vagy nem lesz többet, de a közeljövőben biztos nem. A puding próbája, hogy megeszik. Megfordult a fejemben, hogy egy népszerű popdíva, aki komoly élettapasztalatokkal bír, és pikáns múlttal rendelkezi, izgalmas véleménnyel rendelkezhet. De nem nagyon volt neki. Van ilyen" – jelentette ki Ónodi György.

Zalatnay Cini egyébként a napilaptól értesült, hogy egyelőre nem lesz folytatás. Az énekesnő azt mondja, úgy váltak el, hogy majd jelentkeznek nála.

"Úgy érzem, és én ezt mondtam is neki, amikor odakerültem, hogy én nem tudtam azonosulni a műsor szellemiségével. Kétszer vagy háromszor ki is álltam a Pataky Attisért például, amikor az volt a téma, hogy kapott a Fidesztől ötmilliót valami videoklipre. Mondtam, hogy én bátran elmondhatom a véleményem, mert egyelőre nem kaptam semmi hasonlót, de nem utasítanám el, ha adnának az ötvenéves pályafutásom alkalmából" – jelentette ki a művésznő, aki azzal sem ért egyet, hogy nincs véleménye.

"Igenis van véleményem, de nem vagyok olyan, hogy belebeszélek mások mondandójába, nem vagyok harcos típus" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.