Kemény büntetést kapott az RTL 2

Forrás: RTL 2 -
RTL 2 szex büntetés ValóVilág 6 román Audiovizuális Tanács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Százezer lejes pénzbüntetéssel sújtotta a román Audiovizuális Tanács az RTL 2 tévécsatornát a ValóVilág 6 című műsorában észlelt szexuális töltetű jelenetek miatt - tudta meg az Origo. Hogy miért a román? A 2012 októberében indult csatorna székhelye ugyanis Bukarestben található, a cég a román fővárosban van bejegyezve. 

A Mediafax hírügynökség tájékoztatása szerint a bukaresti médiahatóság nézői bejelentés nyomán tűzte napirendre a Romániában bejegyzett magyar csatorna ügyének tárgyalását. A panaszos azt kifogásolta, hogy a reality show január 24-i adása hemzsegett az obszcén jelenetektől, szereplői pedig szexuális aktust mímeltek.

Forrás: RTL 2

A tanácsnak a maximálisan kiszabható büntetés felét, százezer lejes bírságot javasoltak. A testület végül hat igen és négy ellenszavazat mellett megszavazta a büntetést, mivel Romániában 6 és 23 óra között tilos azoknak a műsoroknak a sugárzása, amelyben testi, lelki vagy verbális erőszakot alkalmaznak, szexjeleneteket mutatnak be, obszcén viselkedést vagy trágár nyelvezetet használnak, valamint embereket méltóságukban lealacsonyítanak. Egy lej 68 forint, azaz 6,8 millió forintról van szó.

Teo rányomult Aureliórahttp://www.life.hu/bulvar/20140411-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-teo-es-vv-aurelio-ujra-osszegabalyodtak.htmlKi ne emlékezne Aurelio folyamatos hisztijeire... A villa pávája heteken keresztül kesergett azon, hogy egy lány sem áll kötélnek, holott a műsoron kívül nem ehhez szokott. Nos, most újra örülhet, ugyanis Teo konkrétan rámászott. TV + BulvárKiszel Tünde expasija kitálalhttp://www.life.hu/bulvar/20140410-kiszel-tunde-volt-baratja-bodzas-szabolcs-kitalal.htmlKiszel Tünde és Bodzás Szabolcs kapcsolata egy egyetemi szakdolgozattal kezdődött és bálokkal folytatódott. Bár testi viszony a srác elmondása szerint nem volt köztük, gyakran lehetett őket nyilvános rendezvényeken egymás társaságában látni. Szabolcs most azonban kijelentette, a kapcsolat rémálommá vált, és már szabályosan fél Tündétől. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huRettenetesen meghíztak a villalakókhttp://www.life.hu/bulvar/20140408-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-vv-iza-vv-teo-vv-krisztian-nagyon-sokat-hiztak.htmlElkezdődött a ValóVilág 6 egészséghete, amelynek kezdetekor mérlegre állították a villalakókat. Volt is nagy sírás-rívás, a játékosok nem hittek a szemüknek. Viki sírógörcsöt, Iza dührohamot kapott. Jó lesz ez a hét, már várjuk! Vajon a babázós napok után most mivel szívatják a szerkesztők a játékosokat? TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.