Berki Krisztián kiborult - Hiányzik neki Pamela

TV2 Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtört a macsó? Nos, ezt nem tudni, de mindenesetre az Édes élet kamerái előtt hatalmas nyávogást nyomott le. 

Berki Krisztián Pamelának panaszkodott, hogy alig bírja tovább a családja nélkül. Ilyen szerelmi vallomást még biztosan nem hallottunk tőle, sőt, azt is elárulta, a legszívesebben abbahagyná a sétát és hazarohanna szeretteihez. "Annyira egyedül vagyok" - jelentette ki. De vajon milyen lesz a kapcsolata Pamelával, ha hazaér.

Gáspár Győző világgá menthttp://www.life.hu/bulvar/20140412-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-izraelben-ketkezi-munkat-vegez.htmlTovább pörög a Gáspár-saga. A családfő az Édes élet kamerái előtt "szökött" Izraelbe. Hát, nagyon cseles.TV + BulvárRTLKLUBMeglepetések hete a sztárvilágban - A Life.hu bulvárkoktéljahttp://www.life.hu/bulvar/20140411-a-life-hu-bulvarkokteljaban-jude-law-zimany-linda-valovilag-6-vv-iza-vv-krisztian-kapocs-zsoka.htmlAmikor a Life.hu szerkesztősége szinte egy emberként döbbent meg VV Iza és VV Krisztián kamerák előtti, gátlások nélküli szexén, nem gondoltuk, hogy a hét még meredekebb kanyarokat vesz. Épp csak kiderült, hogy Kapócs Zsóka és Habony Árpád összeházasodtak, a színésznő máris hírül adta: válnak. Ha nem okozott volna éppen elég izgalmat Jude Law budapesti forgatása, a Zimány Lindával történt afférjára a legközömbösebbek is felkapták a fejüket. Nos, nézzük, mi minden történt az év eddig leg(bulvár)mozgalmasabb hetében! TV + BulvárOrigoRosszul lett VV Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20140412-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-es-vv-aurelio-repulogepre-szalltak-viki-rosszul-lett.htmlOlimpiát rendeztek a ValóVilág-villában. A női győztes Viki, a férfi, Aurelio lett. A két játékos jutalomból elhagyhatta a villát...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.