Vastag Csaba felháborodott

Fotó: Pályi Zsófia - Origo -
X-Faktor Vastag Csaba Facebook RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valótlanságokat állít egy lány Vastag Csabáról. Az X-Faktor egykori győztese szeretne tiszta vizet önteni a pohárba. 

"Tudja mindenki , hogy nem szoktam részt venni semmilyen személyeskedő társalgásban , de most az egyszer kénytelen vagyok kifejezni a felháborodásomat" - írta Vastag Csaba a Facebookján.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

"Sokan vannak a maguk szerepét túlértékelve , másoknak a saját fontosságukat hangsúlyozó , bennfentes információknak tűnő kitalált történeteket sugalló Barátaink. Az egyikükkel kapcsolatban kénytelen vagyok valóban tiszta vizet önteni a pohárba . Nem , hogy nem vagyok jóban V. Melindával , de kifejezetten elhatárolódom Tőle , és mindentől , amit Ő tesz ,mond, vagy sugall . A szólásszabadság okán jogom van kimondani , hogy véleményem szerint amiket jelen témával kapcsolatosan tesz , mond vagy általában inkább sugall , és a mód , ahogy teszi azt , távol áll a normálistól" - fejtette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.