Fel akarja adni a játékot VV Iza

VV Iza RTL 2 ValóVilág6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel nem hordták mikroportjukat, a játék szerkesztői megbüntették a villalakókat: hideg vízben kell fürödniük és lámőafénynél kell aludniuk. Nos, és ezen ki borult ki a legjobban? Természetesen Iza. 

A hisztis csaj, olyannyira kiborult a büntetésen, hogy az udvar közepén ordította, hogy ő márpedig ilyen körülmények között nem marad a villában. Izát Viki próbálta nyugalomra inteni, hogy milyen sikerrel, az csak a ma esti poárbaj előtti összefoglalóból derül ki.

Bárdos András: "Csak ne váljunk nevetségessé" http://www.life.hu/bulvar/20140413-az-rtl-klub-szombat-esti-lazanak-tancosa-bardos-andras-nem-banja-ha-cikizik-a-tanitvanyai.htmlNem csak a Szombat Esti Láz zsűrijétől, de tanítványaitól is kap bőven kritikát az egykori híradós. Azt állítja, nem zavarja, ha cikizik botlába miatt. TV + Bulvár--Összeomlott VV Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20140413-az-rtl-2-valovilag-musoranak-parbajozoja-vv-krisztian-osszeomlott.htmlMegtörve megy párbajozni ma este Krisztián. Izán kívül senki nem állt mellé, ráadásul a lány is csak szánalomból támogatja.TV + BulvárOrigoEltörte Clau orrát Cseke Katinkahttp://www.life.hu/bulvar/20140412-a-filmmuveszeti-egyetemen-osszeverekedett-liptai-claudia-es-cseke-katinka.htmlA minap Cseke Katinka arról beszélt, hogy kik azok a színésznők, akiket nem kedvel a Jóban Rosszban sorozatban. Hát, Liptai Claudia is köztük volt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.