Kiso még mindig szereti Eriket

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
No Thanx szerelem Kiss Orsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába igyekezett mosolygós, vidám arcot vágni Kiss Orsi a VIVA Comet sajtótájékoztatóján, bevallotta, hogy szíve azóta sajog, amióta pár hónapja szakított a nála nyolc évvel fiatalabb szerelmével.

Nem tudja feledni az együtt töltött hat évet a Class FM műsorvezetője, szíve még mindig a No Thanx együttes énekeséért, Erikért dobog.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az életünkben mindig vannak hullámvölgyek és kimagaslóan jó időszakok. E második a szakítással most véget ért. Egyelőre nem tudok rajta túllépni, hat csodálatos évet töltöttünk együtt. A mai napig nagyon szeretem Eriket, nem tudom, mit hoz az élet. Elárulom, Vastag Csabával semmi közünk sincs egymáshoz, annyi történt csak, amit láthattak a nézők a tévében, azaz semmi különös. Szerelem helyett a munkára koncentrálok, három helyen dolgozom és szeretem mindegyik munkahelyemet. Most is dolgozni jöttem, ugyanakkor nosztalgiázom is. Jó érzés itt lenni, olyan, mintha hazajönnék látogatóba, ugyanis öt évet húztam le a VIVA-nál. Szerencsére az életem a tévé után is úgy alakult, ahogy elterveztem. Magyarország vezető rádióállomásának vagyok az egyik oszlopos tagja, szerkesztőként, műsorvezetőként számítanak rám, ezenkívül szombatonként a televíziós lottó show-ban a képernyőn tűnök fel, és emellett aerobikórákat tartok" – osztotta meg velünk Kiso.

Gigi és Hien ismét egymásnak feszül a 14. Viva Cometenhttp://www.life.hu/bulvar/20140403-gigi-es-hien-ismet-egymasnak-feszul-a-14-viva-cometen.htmlA rajongók Gigit és Hient is a legjobb női előadó kategóriában jelölték a 14. VIVA Comet díjra, amelyet június 11-én adnak át. A két énekesnő az idén már negyedszer birkózik meg egymással.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huFatima súlya továbbra is ingadozikhttp://www.life.hu/bulvar/20140409-mohamed-fatima-enekesno-sulya-tovabbra-is-ingadozik.htmlMohamed Fatima, akit a legjobb új előadó kategóriában jelöltek a VIVA COMET-díjra, ismét a súlyával küszködik - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárOrigoTóth Gabi elárulta, mitől változott meg a szájahttp://www.life.hu/bulvar/20140403-toth-gabi-elarulta-mitol-valtozott-meg-a-szaja.htmlPár nappal korábban megírtuk, hogy Tóth Gabi ajka furcsa alakot öltött. Úgy tűnt, mintha feltöltötték volna az énekesnő felső ajkát. Végre magyarázatot kaptunk a változásra!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.