Nagy bajba kerülhet Zimány Linda Jude Law csókja miatt?

csók Zimány Linda Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, hogy a magyar modellen köszörülte a nyelvét a magyar celebvilág fele, most akár komolyabb bajba is kerülhet a szépség.

A napokban felröppent hírek szerint Linda is szerepel abban a készülő filmben, aminek az egyik főhőse Jude Law lesz. Az egyik napilap állítása szerint a modell komoly bajba kerülhet a múlt héten készült csókos videó miatt, hiszen nem megengedett, hogy egy statiszta a főszereplővel kerüljön kapcsolatba. Ám az RTL Klub Fókusz című műsorában megszólalt Dobó Ági szépségkirálynő, aki elmondta, ő is játszott már szuperprodukcióban, és náluk semmi efféle kikötés nem volt. Hasonlóan nyilatkozott az egyik casting cég vezetője is, aki elárulta, hogy a munkaidőn kívüli elfoglaltságokat nem lehet szabályozni.

Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs már nem egy párhttp://www.life.hu/bulvar/20140412-a-jude-law-val-csokolozo-zimany-linda-es-a-futballista-dzsudzsak-balazs-szakitottak.htmlAz elmúlt hét híre a bulvársajtóban kétségkívül a világsztár Jude Law és a magyar modell Zimány Linda csókja volt, amelyről videófelvétel is készült. Felmerült a kérdés, vajon mit szól ehhez a lány kedvese, Dzsudzsák Balázs. Kiderült: semmit. TV + BulvárOrigoÍgy kapta le Jude Law Zimány Lindát - külföldön is kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/bulvar/20140410-zimany-linda-magyar-modell-es-jude-law-brit-szinesz-csokolozott-a-kolor-budapesti-szorakozohelyen.htmlVagy Zimány Linda Jude Law-t? Nézőpont kérdése. Na de mit szólt ehhez a kedves exfeleség és egyben aktuális barátnő, Ruth Wilson?TV + BulvárOrigoNagy port kavart a Law-Zimány-sztorihttp://www.life.hu/bulvar/20140411-a-budapesten-forgato-jude-law-es-zimany-linda-modell-csokjarol-ir-majka-steiner-kristof-gonczi-gabor.htmlA bulvármédia csütörtökön és pénteken - Kapócs Zsóka házassága és válása hírét követően - is Jude Law és Zimány Linda röpke afférjára koncentrált. Az egymásba gabalyodásukat megörökítő videót a világsztár stábja sem tudta eltávolítani az internetről, és ahogyan ez lenni szokott, az "ügyről" mindenkinek megvan a véleménye. Igen, a celebjeinknek is. És nekünk is.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.