Szerelem, betegség és szakítás a sztárvilágban

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata Bajor Imre Rubint Réka Life.hu Bulvárkoktél Vajna Tímea VV Attila Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hírességeinkre rájárt a rúd az elmúlt héten. Többen betegségről, közelgő műtétről számoltak be és volt, aki válását tette közzé a közösségi portálon. Talán csak a sok éves házasok örültek felhőtlenül, akik a nyilvánosság előtt ünnepelték évek óta tartó szerelmüket. 

Nagyon rossz hírt kaptunk Paudits Béláról. A hányattatott sorsú színész felügyelet alá került. A művész egy levelet hagyott az ajtaján a minap: "Tegnap kora délutánra a fizikai fájdalmaim olyan elviselhetetlenné fokozódtak, hogy baráti kényszer hatására állandó felügyelet alá kerültem (orvosi alá is), mert állítólag már nem vagyok beszámítható állapotban" - írta az elkeseredett Paudits Béla.

Forrás:MTI/Mohai Balázs

A közösségi portálon tette közzé Gáspár Győző, hogy válik. Eldönthetetlen, hogy a showman az Édes élet sorozat kedvéért keveri-e ilyen módon a kártyákat, mi azért arra tippelünk, lesz még fordulat az ügyben.

Forrás: RTLKLUB

A Hajdú-Sarka és a Schobert Rubint házaspár szintén a Facebookon posztolt kapcsolatukról. Nos, úgy tűnik, náluk minden a legnagyobb rendben van. Kata és Péter Rómában ünnepelték a műsorvezető születésnapját, Norbit pedig ezzel a szerelmes üzenettel köszöntötte fel Réka.

Forrás: facebook/Sarka Kata

Nincs oka panaszra Vajna Tímeának sem. A fiatalasszony széles mosollyal és papírtáskákkal pózol a Rodeo Drive-on. Az élesszeműeknek az is feltűnt, hogy Timi mellei jóval dúsabbak, mint korábban. Vajon megműttette őket?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Zajlik az élet a ValóVilág 6 háza azaz villája táján is. A hét egyik legnagyobb cirkusza a legtaktikusabb játékoshoz, Vikihez köthető. A lányt annyira frusztrálja a súlya, hogy néhány percig úgy gondolta, inkább elhagyja a villát, mint sem ország-világ előtt mérlegre álljon, aztán végülis vállalta a kihívást. Mi pedig a Life.hu szerkesztőségében a játékosok esélyeit latolgattuk: vajon ki és miért nyerheti meg a játékot.

Forrás: RTLKlub

Meglepetést okozott nekünk a legutóbbi széria győztese is. VV Attila elmondta, magánéleti okok miatt megválna nyereménylakásától, sőt akár a következő győztesnek is felajánlaná azt.

Forrás: RTL II

Jobb lett volna, ha lakatot tesz a szájára a szemműtétre készülő Cseke Katinka. Lapinformációk szerint a színésznőt parkolópályára helyezi a Jóban Rosszban sorozat megbízott producere. Az ok: Katinka a TV2 NaNee! műsorábak kifejtette, nem kedveli néhány kolléganőjét. Nos, tény, ez nem volt szép tőle.

Forrás: Cseke Katinka/Facebook

Barátja, Farkasházy Tivadar a minap azt nyilatkozta, Bajor Imre jobban van. A humorista állítja, a színész nem elkeseredésében, hanem gyógyulni vonult vissza a nyilvánosságtól, mi pedig nagyon szorítunk érte.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Berki kiröhögte Pameláthttp://www.life.hu/bulvar/20140418-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-berki-krisztian-kinevette-hodi-pamelat.htmlA Gyömrő Tó Szépe verseny egykori győztesét párja, Berki Krisztián kigúnyolta.TV + Bulvár--Ki nyerheti a ValóVilág 6-ot?http://www.life.hu/bulvar/20140410-az-rtl-2-valovilag-6-versenyet-megnyerheti-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-krisztian-vv-iza-vv-zsofi-vv-teo.htmlMintha a ValóVilág játékosai csak most, a vasárnapi Krisztián-Zsolt párbaj után kezdenék felfogni, hogy nyereményért küzdenek. Persze a műsor szerkesztői is ráerősítenek erre, és az adásokban egyre gyakrabban emlegetik a főnyereményt is. A Life.hu a játékosok esélyeit latolgatta, összeszedtük, ki, miért nyerheti meg a versenyt. Eljátszottunk azzal a gondolattal is, hogy melyik szereplő ki lehetne, ha nem a villában, hanem Milne Százholdas pagonyában élnének. TV + BulvárOrigoFel akarta adni a játékot VV Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20140416-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-viki-fel-akarta-adni-a-jatekot.htmlAz elmúlt napok az egészség jegyében teltek a ValóVilágban. A műsorszerkesztők kíváncsiak voltak, hogy a múltkori mérlegelés után hogyan változott az alaposan meghízott lakók súlya. Hát, alig...TV + BulvárOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.