Balla Esztert húsvétkor nem kíméli a férje

Forrás: Just Creative -
színésznő locsolás húsvét Balla Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén kicsit másmilyenre tervezték a húsvéti ünnepeket Balla Eszterék, de van, amihez ragaszkodnak: a hagyományos módszerekkel készülő piros tojáshoz, és ahhoz, hogy a színésznőt férje jó alaposan, úgy hagyományosan meglocsolja.

A család idén nem utazik el balatoni házukba, hanem a családot járják körbe, mindkét nagyszülőhöz ellátogatnak. Még mielőtt elindulnának közösen elkészítik a húsvéri tojásokat, ami mindig remek családi mulatságnak ígérkezik.
„A hagyományos tojásfestés híve vagyok. Harisnyába teszem őket, választunk hozzá dekorációnak leveleket, és vöröshagyma héjában főzzük ki, amitől pirosas színt kapnak. Nem szeretem a szintetikus festékeket, inkább ezt, a hagyományos, természetes módot kedvelem, ahogy több száz éven át nagyanyáink készítették a locsolkodók ajándékát" - árulta el Eszter, akinek kijut a hagyományos húsvéti locsolásból is.

Forrás: Just Creative

„A férjem megteszi a magáét azért, hogy szép és friss maradjak. Minden évben vízzel ébreszt, a maga klasszikus módján. Még jó, hogy nem egy vödörnyit zúdít rám, hanem csak egy pohár vízzel önt nyakon! De nem bánom, hogy nem a manapság divatosabb, parfümös, illatos módszerrel locsolkodik. A kislányokat, az ötéves Emmát és a nyolc hónapos Adélt szerencsére nem önti le, egyelőre" - nevetett Eszter, aki öt szerepet játszik a Madách Színházban, és Csányi Sándor feleségétől, a várandós Tenki Rékától pedig átvette a Belvárosi Színházban a Római vakációt.

Zimány Linda szerint Jude Law nem csókolta meghttp://www.life.hu/bulvar/20140418-zimany-linda-modell-tagadja-hogy-jude-law-val-csokolozott.htmlA modell először beszélt a nagy port kavaró jelenetről az Aktívban.TV + BulvárOrigoPaudits Béla állítólag nem beszámíthatóhttp://www.life.hu/bulvar/20140417-paudits-bela-szinesz-felugyelet-ala-kerult.htmlFelügyelet alá került Paudits Béla, aki állítólag nem beszámítható. A színész csak egy levelet hagyott az ajtaján.TV + BulvárOrigoBojkottálják a locsolkodást a sztárok http://www.life.hu/bulvar/20140416-rekasi-karoly-szinesz-es-kokeny-attila-enekes-bevallottak-hogy-nem-locsolkodnak.htmlRékasi Károly és Kökény Attila a Life.hu-nak bevallották, távol tartják magukat a locsolkodástól. A színész frappáns megoldást talált ki a kölni helyettesítésére.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.