Dukai Regina segíti a Balaton legszebb lányait

Forrás: Red Lemon Media -
Miss Balaton szépségverseny Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár órája ismét lehet jelentkezni a Miss Balaton 2014 szépségversenyre, amely a korábbi hagyományoktól eltérően idén a magyar tenger északi partján, Balatonfüreden kerül megrendezésre augusztus 9-én. A versenykoordinátor szerepét pedig egy igazi példakép, Horváth Éva vállalta el. 

Idén nyáron Balatonfüred a szépség és jótékonyság központjává válik, ugyanis a város ad otthont a Miss Balaton 2014 szépségversenynek. Az április 24-től május 23-ig tartó jelentkezési időszaktól kezdve, egészen az augusztus 9-i döntőig három tanácsadó segíti majd a versenyzőket a felkészülésben. Epres Panni modellkedéssel, Dukai Regina divattal és életmóddal kapcsolatban ad majd hasznos útmutatást, Iszak Eszti pedig egyebek mellett kommunikációs tippekkel látja el a jelentkezőket.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.