szépségverseny Miss International Hungary lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton este került megrendezésre a Miss International Hungary 2014 középdöntője, ahol 40 gyönyörű lány versenyzett egymással az elődöntőbe jutásért.

A Miss International a világ harmadik legnagyobb szépségversenye. A verseny célja, hogy megtalálják azt a tökéletes lányt, aki méltón képviseli majd Magyarországot Tokióban a nemzetközi döntőn.

/1404/A_leg2014427104032

Az esemény házigazdájának egy korábbi szépségkirálynőt, Szunai Lindát, a 2011-es Miss World Hungaryt és Rákóczi Ferencet, a Morning Show műsorvezetőjét kérték fel. Nem adták könnyen a legjobb 24 helyet a lányoknak. Hiába vonultak fel a versenyzők szebbnél szebb ruhákban a szakmai zsűri előtt, ők nem csak a látottakra koncentráltak.Többször is faggatták az indulókat, akiknek nemcsak a szépségét értékelték, hanem rátermettségükről is tanúbizonyságot kellett tenniük.

Az est végére kiválasztották azt a 23 szerencsés lányt, akik továbbjutottak a versenyben. A Miss International Hungary Facebook oldalán indított közönségszavazás alapján pedig egy 24 -ik lány is bejutott az elődöntősök közé. Az összes szépség szerepel az első hazai, a The Beauty Pageant Reality című YouTube reality show-ba, amelyben bepillantást nyerhetünk majd a versenyzők szakmai felkészítésébe, mindennapjaikba és szépségkirálynővé válásuk folyamatába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.