Eszményi Viktória Nagy Adri anyós Szombat esti láz énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg minden nő olyan anyósra vágyik, mint Eszményi Viktória. Fia kedvesét, a szintén énekesnő Nagy Adrit hallva csak irigykedhetünk!

Eszményi Viktóriának és Heilig Gábornak egy fia született, Tamás, aki már évek óta elköltözött a szüleitől és másfél éve él Adrival. Édesanyja rettegett a pillanattól, hogy milyen érzés lesz, amikor nem ő lesz az első számú nő az imádott fiú szívében, amikor nem ő készíti neki a reggelit, nem látja álmosan lejönni a lépcsőn, és nem vasal rá. Miután megismerte fia választottját, Nagy Adriennt, elengedte a félelmeit és megnyugodott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Adrienn, aki bejutott a Megasztár 6 döntőjébe, gyakran kér szakmai tanácsot a tapasztalt énekesnőtől, és néha a fiához is kezelési útmutatást.
„Tudtam, hogy zenészek a párom szülei, és féltem is az első találkozástól, vajon milyenek lesznek. Szerencsére nem úgy zajlott a találkozó, hogy emiatt hosszasan görcsölnöm kellett volna, nem egy előre megszervezett, vasárnapi ebéden ismertem meg őket. Spontán jött az egész találkozás. Az egyik délután Tomi javasolta, hogy szaladjunk már át a szüleihez. Szerencsére nagyon baráti kapcsolat alakult ki köztünk. Teljesen érthető volt, hogy Viki is félt attól, hogy milyen lesz elengedni egyszem fiát. De úgy érzem, azóta megnyugodott, ugyanis napi szinten beszélünk egymással, mindent tud az életünkről. Közel lakunk egymáshoz, délutánonként gyakran átmegyünk beszélgetni, így találkoznak is. Ha egy szóval kellene jellemeznem a szülőket, akkor azt mondom, hogy lazák. De emellett jó fejek, jó humorúak és segítőkészek" – árulta el Adri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.