Esküvőre és keresztelőre készül Berki

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
esküvő Hódi Pamela TV2 New York Marathon Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befejezte gyalogtúráját Berki Krisztián, aki Nyíregyházától Sopronig 644 kilométert gyalogolt le. Felkészítője, Vozár Attila elégedett, állítja, amit Berki véghezvitt, igazi sportteljesítmény. 

Nagyon belehúzott Berki Krisztián: januárban átúszta a jeges Dunát, 644 kilométeres gyalogtúráját nemrég fejezte be, a Mokka balatoni stúdiójáig pedig 138 kilométert tekert le. A műsorvezető Kárász Robi szerint eközben jól el is kopott a sportember vadiúj bicikligumija, Krisztián pedig a nyeregtől meggyötört fenekét fájlalta.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Berki a TV2 Mokkájában elárulta, hogy ősszel szeretné lefutni a New York Maratont, így addig erre edz minden nap. Előtte azonban még hátravan esküvője, hiszen Pamela végre Sopronban igent mondott neki, és a kis Natasa Zselykét is szeretnék megkeresztelni.

Bye-bye, Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20140505-a-tv2-edes-eletenek-szereplojet-gaspar-gyozot-kirugta-a-csatorna.htmlNem forgat tovább az Édes élet stábjával Gáspár Győző és családja. A showman a múlt héten megjelenő lemezén engedély nélkül használta fel a valóságshow-nak titulált műsor logóját, de ráfázott. TV + BulvárOrigoA fókuszban: Tóth Gabi - A héten mindenki róla beszélthttp://www.life.hu/bulvar/20140502-a-life-hu-bulvarkokteljaban-toth-gabi-regos-lili-hodi-pamela-berki-krisztian-ordog-nora-szabo-zsofi.htmlA "bulvártörténések" tekintetében az elmúlt hét sem volt eseménytelen. Ám amíg például Ördög Nóra boldogan vallott az anyaság és karrier összeegyeztethetőségéről, Szabó Zsófi pedig az új frizurájáról beszélt, addig a hét botrányhősnője,Tóth Gabi inkább a hallgatásba menekült. Ha lemaradtál az elmúlt napok híreiről, a Life.hu bulvárkoktéljában most elolvashatod azokat.TV + BulvárOrigoKökény Attila titokban tetováltatotthttp://www.life.hu/bulvar/20140430-kokeny-attila-enekes-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-titokban-tetovaltatta-az-alkarjat.htmlTeljesen titokban, családja tudta nélkül tetováltatta magát Kökény Attila. Az énekes elmesélte, két-három hónapot töprengett azon, hogy mit varrasson az alkarjára. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.