Kifőzte a tutit Fluor és ByeAlex

Forrás: Red Lemon Media -
grillparti Viva Comet ByAlex BLR Fluor Tomi Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fergeteges grillpartit rendeztek a 14. VIVA Comet-jelölt énekesek.

Titkos grillreceptek, illatos zöldségek, némi fűszer és négy mindenre elszánt énekes – Fluor, Kállay-Saunders András, ByeAlex és BLR kis időre félredobták a mikrofont, és helyette fakanalat ragadtak. A VIVA Comet „A Legjobb férfi előadó" kategóriájának jelöltjei jó hangulatú közös grillezésen lazítottak néhány héttel a nagy nap előtt.

Forrás: Red Lemon Media

A népszerű műsorvezető-duó, Iszak Eszti és Sanyóca grillezni hívta az idei Comet-jelölt énekeseket. Kiderült, Fluor rutinos sütögetőnek számít, de a grillező összerakásával támadt némi problémája. „Grilleztem már többször, pácolásban kifejezetten jó vagyok, de az előkészületekben még sosem vettem részt – általában csak ettem, de az mindig jól ment" – mondta nevetve az előadó, akinek végül ByeAlex segített a sütő felállításában.

Forrás: Red Lemon Media

„Az abszolút favoritom most a mexikói konyha: a burrito és a quesadilla minden mennyiségben jöhet" – mondta Fluor, majd hozzátette: „A paradicsomot és a gombát viszont egészen kiskorom óta utálom: már az óvodában is komoly gondok voltak, ha az óvónéni zöldséget szeretett volna etetni velem."

Kállay-Saunders András, akiért most nagyon izgulunk eurovíziós szereplése miatt, hősiesen küzdött könnyeivel a hagymapucolás közben. „Csirkét, rizst, illetve különféle fitneszételeket szoktam leginkább főzni, sokszor Renivel közösen" – árulta el a Running című sláger előadója. „Figyelek a kalóriákra, viszont bevallom, minden héten a vasárnapot várom legjobban. Ezen a napon szoktam bűnözni: általában óriási hamburgert eszem sült krumplival" – fejtette ki az énekes.

„Szerencsére nem kell odafigyelnem az alakomra, így ehetek rendesen" – kezdte mosolyogva BLR, aki azt is elmondta, hogy a teltebb lányokat szereti. „Gyakran hangoztatom, hogy a csajok se koplaljanak, mert eltűnik a cici, popsi."

ByeAlex pedig elárulta, hogy nem nagy szakács, a chilis babos csirkemellet és a lapcsánkát, vagyis a tócsnit azonban bármikor elkészíti. Az énekes az első találkozások során még nem kápráztatná el a kiválasztott hölgyet a saját receptjével. „Én az első randin sosem főznék senkinek. Úgy látom, a lányoknak tetszik, ha otthonosan mozogsz a konyhában, de az sem hátrány, ha egy jó helyre viszed őket vacsorázni."

A 2014-es VIVA Comet gálán, június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik meg az elmúlt év zenei legjeit egy nagyszabású, látványos show keretében, ahol a frissen díjazott Hooligans
is színpadra lép. A díjátadó nemzetközi sztárvendégei Inna és Ola, akik exkluzív show-val készülnek, ezenkívül élőben lép fel Fluor, a Halott Pénz, Diaz, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi és Király Viktor is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.