Logóbotrány: Gáspár Győző kikészült

Forrás: TV2 -
TV2 Gáspár Győző Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idegkimerültségre hivatkozva maradt távol Gáspár Győző arról a pertől, amelyet ő maga indított egykori jó barátja, K. Norbert ellen. A showman azt állítja, Norbi baráti kölcsönt kapott tőle, azonban csak a felét fizette vissza. Ám most éppen nem ettől készült ki. 

Gáspár Győző négy évvel ezelőtt állítása szerint 5 millió forinttal segítette ki a baráti házaspárt, ám a jóviszonyra való tekintettel arról szerződés nem készült. Polgári pert indított, amelyben az áll, csupán 3 millió forintot adtak vissza egykori barátai.

Forrás: TV2

A Blikk információi szerint Győzike viszont a TV2 Édes élet műsorának logóbotránya miatt annyira kiborult, hogy nem tudott elmenni a tárgyalásra.

"Ennyire még életemben nem voltam rosszul. Remegtem, ideggörcs jött rám; a bíróságnak orvosi igazolást is küldök távollétem okáról" – jelentette ki Győzike.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.