Visszakerült a pszichiátriára BB Évi

www.youtube.com -
TV2 Big Brother pszichiátria BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első Big Brother győztesének az utóbbi időben sokat romlott a mentális állapota, és ismét a kaposvári pszichiátrián kezelik.

Néhány hónapja még arról írtak a lapok, hogy Évi két év után elhagyhatta a klinikát, jobban van és már csak kontrollra kell bejárnia. A Blikk információi szerint rosszabbra fordult a helyzet.

"Kórházban gyógyítják. Kaposváron van a pszichiátrián" – mondta a napilapnak Évi édesanyjának a testvére, Julika, aki szerint az unokahúgának immár semmi esélye nincs a teljes gyógyulásra.

Röviden BB Éviről

A lány 2002-ben nyert 16 millió forintot a valóságshow-val, azonban a sikerrel és a gazdagsággal járó nyomás összeroppantotta, és pszichikailag fokozatosan leépült. Évi elsőszülött kisfiát, Jancsikát nagynénje neveli, míg a kisebbiket, Marcit idegenek fogadták örökbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.