Gregor Berni kibukott a paparazziktól

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fotós paparazzi TV2 Gregor Bernadett követés Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek elege van abból, hogy minden lépést lesik, sőt ha elhúzza otthon a függönyt, egy teleobjektívvel néz farkasszemet.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila úgy döntöttek, nem vállalják a szereplést a Szombat Esti Lázban, mert nem kérnek abból, hogy magánéletüket a média kivesézze. A színésznő a TV2 Aktív című műsorában vallott arról, mennyire elege van abból, hogy állandóan követik.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ha elmegyek egy nyilvános eseményre, legyen az egy gála, egy filmbemutató vagy a színházban egy banketten veszek részt, akkor természetesen ott készülnek rólam fotók és azt vállalom. Volt már azonban olyan is, hogy a lakásom előtt állt egy autó, és amikor reggel elhúztam a függönyt a hátsó szélvédőn keresztül egy teleobjektív nézett velem szembe. Úgy gondolom, hogy ez már túlmegy egy olyan határon" – magyarázta Berni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.