Ellopta a hetet Conchita Wurst

Forrás: Northfoto -
VV Zsófi ValóVilág 6 Eurovíziós Dalfesztivál VV Aurelio Cseke Katinka Lilu Conchita Wurst Bulvárkoktél Kállay-Saunders András Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hétvége jegyében telt az egész hét. Az Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Conchita Wurst nem csak az európai, de a magyar bulvársajtó érdeklődésének is a fókuszába került, épp úgy, mint Aurelio a ValóVilág 6 győztese. Persze, a kereskedelmi csatornák úgynevezett realityszereplői is elláttak bennünket kellően sok abszurd és a legkevésbé sem valóságközeli történéssel, mi pedig megírtuk azokat, hogy velünk együtt ti is remekül szórakozhassatok. 

Nem tudtunk eleget írni a héten a több országban is közfelháborodást kiváltó Conchita Wurstról. A csak "szakállas nőként" emlegetett eurovíziós előadót egy csapásra megismerte Európa.

Forrás: Northfoto

Bár a győztes dalt már most sem tudjuk felidézni, a Thomas Neuwirth néven anyakönyvezett énekes vonásai örökre belénk égtek. Na jó, nem, de egy darabig azért még beszélünk róla. Wurstról megtudtuk, hogy férjnél van, láttuk meztelen fenékkel pózolni, meglestük, miként nézett ki átlagos fiúként, és arról is írtunk, hogy a "dívát" megfenyegették. Jaj!

Bevalljuk, Conchita szakállával mi is eljátszottunk, így:

Forrás: Origo

Persze nem feledkeztünk meg Kállay-Saunders Andrásról, a dalverseny hazai indulójáról sem. Az ötödik helyen végző egykori megasztárosra a hírek szerint külföldi fellépések várnak. Mi szurkolunk neki!

. Forrás: Origo

Amire már nagyon elegünk lett belőle, véget ért a ValóVilág 6 is. A Life.hu-ban persze megoszlottak a vélemények, hogy kinek is kellett volna elvinnie a fődíjat. Mi egy Aurelio-Viki finisre számítottunk.

Forrás: FB VV Aurelio

Az olasz helikopteres egyébként már át is vette nyereménylakását, amely fele akkora, mint amit VV Attila kapott. Persze biztos ennek is örül, legalábbis sokkal jobban, mint mi annak a hiánypótló információnak, miszerint Au naponta hatszor könnyített magán a bentléte alatt. Mi azért ezt fenntartásokkal kezeljük, épp úgy, mint Zsófika vallomását. A cuki lány azt állítja, megkönnyebbült és nem szerelmes VV Attilába.

A héten posztolta Facebookjára Kapócs Zsóka, hogy elhagyja az országot. Vajon házassága megromlása vezetett-e idáig, azt nem tudjuk, de valószínű, előbb-utóbb a jólértesültek ezt is tudni fogják.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Több hete tart Cseke Katinka és (volt?) párja, Olasz szappanoperája is. Szakítottak-e vagy sem, nem tudni, ugyanis nap mint nap újabb szereplők kerülnek elő és nyilatkozatok látnak napvilágot a szerelmi "drámában". Mi azért már kívánunk Katinkának egy olyan pasit, aki mellett a Jóban Rosszban színésznője végre megnyugodhat.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Ha bulvárkoktél, akkor nem maradhat ki Berki Krisztián sem. A sportoló a minap arról beszélt, hogy orvos figyel arra,hogy a kemény edzések ellenére is megfelelően "teljesítsen" az ágyban. Ugyanakkor elmondhatjuk róla, hogy a hét legirritálóbb videója az ő nevéhez kötődik. Bulvárfronton igazán kevés dologgal lehet minket meglepni, de a kisfilmet meglátva se köpni, se nyelni nem tudtunk. Íme!

Forrás: TV2

Könnyek között békült Győzike és Beahttp://www.life.hu/bulvar/20140516-a-tv2-edes-eletenek-szereploi-gaspar-gyozo-es-bea-konnyek-kozott-bekultek-ki.htmlGáspár Győző a minap a Facebookján jelentette be, hogy már nem szereti Beát és el akar válni tőle. Amúgy nem először. Most kiderült, mégse. Mi szóltunk, hogy műbalhé.TV + Bulvár--Voksán Virág pórul járthttp://www.life.hu/bulvar/20140516-voksan-virag-modell-dj-nek-feltortek-a-facebook-fiokjat.htmlA modell-DJ a közösségi oldalán számolt be arról, hogy kellemetlenség érte. TV + BulvárOrigoVégleg vége VV Charlotte és VV Simon kapcsolatánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140516-az-rtl-2-valovilag-6-szereploi-vv-charlotte-es-vv-simon-szakitottak.htmlPár napja még Charlotte cáfolta a Simonnal való szakításukról szóló híreket, Simon viszont elárulta a szakítás okát. Most végre egybehangzóan állítják: a szerelmüknek vége.TV + Bulvár--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.